grb-srbije

Vilimanović, Cvetković i Zotović u evro kupovima

Chellenge Cup 2013Nakon nedelju dana pauze, nastavljaju se takmičenja u okviru evropskih kupova za 2013. godinu. U predstojećem kolu, koje se igra od 13. do 15. novembra, delegirano je troje naših međunarodnih sudija.

Na programu je III kolo grupne faze CEV Lige šampiona, dok se okviru Kupa Izazivača CEV za 2013. godinu igraju prvi mečevi drugog kruga kvalifikacione faze, a revanš mečavi su na programu nedelju dana kasnije. U Kupu CEV igraće se prvi mečevi osmine finala glavne faze.

- Gordan Vilimanović sudiće kao I sudija utakmicu 2004 Tomis CONSTANTA (ROU) - Dinamo KAZAN (RUS) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 13.11. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Vladimir Cvetković sudiće kao II sudija utakmicu Asado Anorthosis FAMAGUSTA (CYP) - Doprastav BRATISLAVA (SVK) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 13.11. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Svetlana Zotović sudiće kao I sudija utakmicu Vasas Obuda BUDAPEST (HUN) - Stod Volley STEINKJER (NOR) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 14.11. sa početkom u 17:00č po našem vremenu.