grb-srbije

Nastavak evropskih kupova

Champions League CEVOd 30.10. do 01.11. igraće se utakmice II kola grupne faze CEV Lige šampiona, kao i revanš mečevi šesnaestine finala glavne faze Kupa CEV. Za ovo kolo evropskih kupova deligirano je sedmoro naših međunarodnih sudija.
Kao i do sada, utakmice za koje smo uspeli da pronađemo prenos uživo preko interneta, moći ćete pratiti klikom na imena ekipa.

- Svetlana Zotović sudiće kao II sudija utakmicu Aluprof BIELSKO-BIALA (POL) - Kralovo Pole BRNO (CZE) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Slaviša Manojlović sudiće kao I sudija utakmicu Anorthosis FAMAGUSTA (CYP) - Mladost Marina KASTELA (CRO) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Anđelko Popović sudiće kao II sudija utakmicu Minatori RRESHEN (ALB) - Rote Raben VILSBIBURG (GER) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 31.10. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Boris Kolarević sudiće kao II sudija utakmicu Fenerbahce Grundig ISTANBUL (TUR) - Dinamo MOSCOW (RUS) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 31.10. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Goran Gradinski sudiće kao II sudija utakmicu CAI TERUEL (ESP) - Arkas IZMIR (TUR) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 31.10. sa početkom u 20:00č po našem vremenu.

- Aleksandar Petrović sudiće kao II sudija utakmicu Halkbank ANKARA (TUR) - Delecta BYDGOSZCZ (POL) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 01.11. sa početkom u 17:00č po našem vremenu.

- Ljubomir Kovačević sudiće kao I sudija utakmicu Tomis CONSTANTA (ROU) - PGE Skra BELCHATOW (POL) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 01.11. sa početkom u 19:30č po našem vremenu.