grb-srbije

VII - Zlatiborski i Moravički okrug

Potkategorije

Zlatiborski i Moravički okrug: 20 novih sudija

svasta_003U Užicu je 14. i 15. maja uspešno završen četvorodnevni kurs Udruženja odbojkaških sudija Zlatiborskog i Moravičkog okruga za nove sudije. Svih 20 kandidata koji su pohađali kurs stekli su zvanje sudija osnovnog ranga. Na praktičnom i teoretskom delu ispita pridružio nam se i Dobrica Koturović, kontrolor-delegat sa jedinstvene liste Superlige i Prve lige.

Galerija fotografija

Kurs za nove sudije u Zlatiborsko-Moravičkom okrugu

Danas je u Užicu počeo kurs za nove sudije na kome je učešće uzelo 19 devojaka i momaka iz Užica, Požege, Čačka, Lučana, Nove Varoši i Bajine Bašte.Kursom Udruženje odbojkaških sudija Zlatiborskog i Moravičkog okruga rukovode Zoran Murić,Slobodan Bogosavljević i Aleksandar Petrović.

Opširnije...

Osnovano UOS Zlatiborskog i Moravičkog okruga

U Užicu je 2. februara 2009. održana Prva skupština Udruženja odbojkaških sudija Zlatiborskog i Moravičkog okruga, čime je označen početak rada jedne nove osnovne sudijske organizacije, umesto dosadašnje dve (Međuokružno udruženje odbojkaških sudija Moravičkog i Zlatiborskog okruga i Sudijska sekcija Odbojkaškog saveza Zlatiborskog okruga). Za predsednika UOS Zlatiborskog i Moravičkog okruga, koje broji oko 50 članova, izabran je Radovan Ljušić, kontrolor-delegat sa liste Wiener Stadtische Superlige i Prve lige.

Opširnije...