grb-srbije

VI - Jablanički, Pčinjski i Toplički okrug

Potkategorije

Деветоро нових колегиница и колега у СО МОС Лесковца

Ања Ковачевић, Андреја Николић, Кристина Ђорђевић, Милица Гојковић, Марина Јевремовић, Никола Миливојевић, Урош Веселиновић, Андрија Раковић и Александар Младеновић нови чланови Судијске организације МОС Лесковца
1876

Opširnije...

Sastanak i testiranje pred početak sezone

11513

Sastanak pred početak sezone

U subotu 12. oktobra 2013. godine u 12 časova u učionici Gimnazije, u ulici Koste Stamenkovića br. 15 u Leskovcu biće održan obavezan sudijski sastanak i testiranje pred takmičarsku sezonu 2013/14. za sve sudije koji su na listi Međuokružne odbojkaške lige Leskovca.

Na sastanku će sudije biti upoznate sa novinama koje će biti prezentovane na sudijskom sastanku u Beogradu koji će biti održan 06. oktobra 2013. godine. Nakon održavanja sastanka biće izvršeno testiranje sudija koji su na listi Međuokružne odbojkaške lige Leskovca.

Literaturu za testiranje možete naći na sajtu Udruženja odbojkaških sudija Srbije (www.uoss.rs) u sekciji „Dokumenti" » „Pravila igre" i to:
• FIVB pravila igre 2013 – 2016 (ćirilica)
• Kejsbuk 2011

Ko ne prisustvuje seminaru u naznačenom terminu, ili ne pokaže neophodan minimum znanja na obaveznom testiranju (za uspeh na testiranju biće neophodno 90% tačnih odgovora), polagaće testove u sledećem terminu, o čemu će naknadno biti obavešten.

Ukoliko je neko od sudija ili K-D sprečen da prisustvuje seminaru, obavezan je da svoje obrazloženje pismom (Bulevar oslobođenja 15/5, 16000 Leskovac) ili elektronskom poštom (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) dostavi predsedniku Sudijske organizacije MOS Leskovca.

Leskovac: Seminar i nove sudije iz Prokuplja, Vranja i Leskovca

Sudijska organizacija MOS Leskovac, koja za sada (u poređenju sa drugim osnovnim SO) ima relativno mali broj sudija ali pokriva veliku teritoriju i u poslednje dve godine pokazuje zaista veliki entuzijazam, održala je 8. septembra seminar za svoje članove. Među učesnicima je bilo i šestoro novih sudija iz Prokuplja, Vranja i Leskovca. Verujemo da ćete deo pozitivne atmosfere koja vlada u ovoj osnovnoj sudijskoj organizaciji moći da osetite čitajući izveštaj koji je napisao njen predsednik Vladimir Stanković. Izveštaj možete pogledati ovde.

Leskovac: preneta iskustva sa oktobarskog seminara UOSS

Sudijska organizacija Međuokružnog odbojkaškog saveza Leskovca, jedna od osnovnih SO koje su u poslednje vreme krenule sa intenzivnijim i kvalitetnijim aktivnostima, organizovala je seminar na početku takmičarske godine 2011-2012. U okviru ovog seminara, u skladu sa preporukama i načinom rada UOSS, obavljeno je i testiranje svih sudija sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga, prenete su preporuke sa oktobarskog seminara UOSS i napravlejni dogovori za ovu takmičarsku godinu. Više detalja sa ovog sastanka možete pogledati ovde.

Opširnije...