grb-srbije

Vesti

Prvi dan takmičenja: Dejan Rogić u Bahreinu na Svetskom Prvenstvu za igrače do 19 godina

rogaPred početak Prvenstva Evrope za seniore, najbolje svetske reprezentacije u kategoriji do 19 godina, odmeriće snage u Bahreinu. Nažalost, naša reprezentacija neće učestvovati na ovom takmičenju, ali jedan naš sudija hoće.

U Bahrein je otputovao međunarodni sudija Dejan Rogić koji će suditi utakmice koje se igraju od 18.08. do 23.08.2017. godine.

Očekujemo da će Dejan, kao i njegove kolege koje su pre njega sudile velika takmičenja, slati nominacije za svaki dan kako bi sve kolege imale uvid u to koje utakmice će suditi i, ukoliko bude obezbeđen live stream, bile u mogućnosti da pogledaju neku od utakmica.

18.08. 14:00 Kuba - Japan, I sudija UŽIVO!!!

Robert Leko sudi na Prvenstvu Evrope

Jurmala 2017Naš međunarodni sudija Odbojke na pesku, Robert Leko, sudi Prvenstvo Evrope u Odbojci na pesku.

Takmičenje se održava u Letoniji i počinje 16.08., a završava se 20.08.

Sve utakmice biće uživo prenošena na kanalima Arena Sport kao i na www.laola1.tv

Osnivačka Skupština UOS Grada Beograda

U nedelju, 20.08.2017. godine sa početkom u 18:00, u hotelu "Belgrade city", sala "Petrograd", održaće se Osnivačka Skupština UOS Grada Beograda.

Svi članovi SO OS Beograda, pozvani su na Skupštinu kako bi se izjasnili o daljem radu UOS Grada Beograda.

U prilogu poziva nalaze se Dnevni red i Statut budućeg udruženja. Sve predloge za dopunu pomenutih dokumenata, potrebno je poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 18.08.2017. godine do 18:00.

Poziv za Osnivačku Skupštinu možete preuzeti ovde.

Predlog Statuta UOSGB možete preuzeti ovde.

Šućur i Milošević u Vaduzu - Uživo!

CompetitionLogos 300 120.aspxJoš dvoje naših međunarodnih sudija odbojke na pesku, Aleksandra Šućur i Vladimir Milošević, sude jedan od jačih ovogodišnjih turnira. Pomenuti turnir igra se u Vaduzu od 08.08. do 13.08.

U glavnom žrebu učestvuje 16 muških i ženskih ekipa, a uitakmice se igraju na zanimljivom stadionu napravljenom za svrhe turnira.

O čemu se radi, možete pogledati ovde. 

 Sve utakmice se prenose uživo na laola.tv

Robert Leko na IX Svetskom Prvenstvu

Brick AUT2017Naš prvi međunarodni sudija Odbojke na pesku, Robert Leko, pored mnoštva najjačih FIVB turnira za koje je delegiran ove sezone,  delegiran je da sudi i IX Svetsko Prvenstvo koje se od 26.07. održava u Beču (Austrija)

Prenos svih utakmica obezbeđen je na FIVB Youtube kanalu u delu posvećen ovom tamičenju. 

FIVB Youtube-World CH UŽIVO!

25.07.: Aleksandra Balandžić u Đeru - sudi EYOF

Eyof 2017Međunarodni sudija iz Beograda, Aleksandra Balandžić delegirana je za evropski olimpijski festival maldih koja se održava u Đeru (mađarska). Takmičenje  počinje 23.07. i traje do 29.07.2017. godine.

Sve o EYOF-u možete pronaći na zvaničnoj stranici takmičenja: EYOF2017

25.07. Treći takmičarski dan otvara ženska utakmica Belorusija - Italija a za ovu utakmicu, Aleksandra je delegirana kao drugi sudija.

Ukoliko bude dostupan live stream, link će biti postavljen u toku prepodneva.