grb-srbije

Vesti

Svetsko klupsko prvenstvo, Vladimir Simonović u Poljskoj

Pored evropskih kupova, od danas pa sve do nedelje 17.12., na programu je i svetsko klupsko prvenstvo za muškarce.

Lođ i Opole će ugostiti najbolje svetske klubove u grupnoj fazi dok će se finale igrati u Krakovu. Ekipe su podeljene u dve grupe po četiti od kojih će po dve prvoplasiranje igrati polufinale po rasporedu koji možete pogledati ovde.

Srbiju će na ovom takmičenju, pored pojedinih igrača, predstavljati i međunarodni sudija Vladimir Simonović.

Sve Vladine utakmice moćićete da pratite u dopuni ove vesti koja će svakodnevno biti ažurirana.

Za današnji dan, Vlada je delegiran za utakmice:

12.12.2017., 17:30 -  ZAKSA Kedzierzyn-Kozle - Sarmaye Bank, čelendž sudija UŽIVO!

12.12.2017., 20:30 -  Sada Cruzeiro Vôlei - Lube Civitanova, II sudija UŽIVO!

Liga šampiona/Čelendž kup 12.12. - 14.12.

U predstojećem kolu evro kupova koje je na programu od 12. do 14.  decembra, predstavljaće nas u Ligi šampiona, Anđelko Popović, a u Kupu izazivača Jovan Jovanović.

Anđelko, kao drugi sudija, sudi utakmicu grupe D u Istanbulu gde se sastaju gradski rivali, VakifBank ISTANBUL i Galatasaray SK ISTANBUL

Jovan u Kopenhagenu, kao prvi sudija, sudi prvu utakmicu 1/16 finala kupa izazivača u kojoj se sastaju HOLTE IF i Viteos NEUCHATEL Université

Link za prenos Anđelkove utakmice biće objavljen na dan prenosa, dok Jovana možete gledati uživo na slećem linku:

Jovan Jovanović, Prvi sudija HOLTE IF i Viteos NEUCHATEL Université

Nastavak evropskih kupova

Nakon završetka kvalifikacija za tri najjača evropska klupska takmičenja, danas i sutra počinju utakmice prve faze Čelendž kupa i takmičenje po grupama Lige šampiona.

Naše međunarodne sudije izlaze na teren u utorak 05.12. ,sredu 06.12. i četvrtak 07.12.

Utorak 05. decembar

19:00 - Đorđe Stevanović, kao prvi sudija, sudi utakmicu Čelendž kupa u Austriji između Union Raiffeisen WALDVIERTEL i Biogas Volley NÄFELS  

Sreda 06. decambar

19:00 - Svetlana Zotović, kao drugi sudija, sudi utakmicu Čelendž kupa u Sofiji između Levski SOFIA i Orion DOETINCHEM

20:30 - Mirko Janković, kao prvi sudija, sudi utakmicu Lige šampiona između JASTRZEBSKI Wegiel i BERLIN Recycling Volleys UŽIVO!

20:30 - Goran Gradinski, kao prvi sudija, sudi utakmicu Lige šampiona između Sir Colussi Sicoma PERUGIA i Cucine Lube CIVITANOVA UŽIVO!

Četvrtak 07. decembar

18:00 - Tomislav Popović, kao prvi sudija, sudi utakmicu Čelendž kupa između VKP Bystrina SPU NITRA i Maliye Piyango SK ANKARA

Cvetković i Jovanović na prvim utakmicama Čelendž kupa

CHCOvogodišnju sezonu u Kupu izazivača, od međunarodnih sudija iz Srbije, otvaraju Vladimir Cvetković i Jovan Jovanović. Vlada u Slovačkoj, kao prvi sudija, sudi utakmicu Spartak MYJAVA - Union Raiffeisen WALDVIERTEL dok je Jovan drugi sudija na utakmici Lokomotiv BAKU - Apoel NICOSIA.

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Balandžić i Simonović u Rusiji i Turskoj

CHLU prethodna dva dana nastavljene su kavlifikacione utakmice za ovosezonsku Ligu šampiona. Od naših međunarodnih sudije, na teren su izašli Predrag Balandžć, koji kao drugi sudija sudi utakmicu Lokomotiv NOVOSIBIRSK - ACH Volley LJUBLJANA koja se se igra u Novosibirsku. Vladimir Simonović će na utakmici Fenerbahce SK ISTANBUL - Posojilnica AICH/DOB obavljati funkciju prvog sudije. 

Nakon kvlifikacionih utakmica sledi žreb koji će odrediti grupe ovosezonske Lige šampiona gde takmičenje počinje u decembru mesecu. Krajem novembra, počinje takmičenje i u preostala dva evropska klupska takmičenja - CEV i Čelendž kupu.

Simić, Rogić i Balandžić na Ligi šampiona

CHLUtorak i sreda su dani rezervisani za odbojkašku Ligu šampiona. U ovom kolu, naše međunardne sudije Stanislava Simić i Dejan Rogić sude prve ovogodišnje klupske međunarodne utakmice koje dolaze posle uspešnih nastupa na svetskim Prvenstvima.

Stanislava je prvi sudija na utakmici treće runde Lige šampiona za dame u kojoj se sastaju Maritza PLOVDIV i Yenisei KRASNOYARSK.

Utakmicu treće runde Lige šampiona za muškarce između Shakhtior SOLIGORSK i Sir Colussi Sicoma PERUGIA, sudi Dejan kao drugi sudija.

Prethodno, u drugoj rundi, Predrag Balandžić sudio je, kao prvi sudija, utakmicu u Brčkom gde se se sastali ŽOK Bimal-Jedinstvo BRČKO - Nova KBM Branik MARIBOR.