grb-srbije

VIII - Valjevo

Potkategorije

Valjevo: održan sudijski seminar pred novu sezonu

1834

Zapisnik - Izborna Skupstina

2223

Zapisnik - Redovna Skupstina

2171

Valjevo: priprema se kurs za nove odbojkaške sudije

Sudijska organizacija OOS Valjeva priprema obnavljanje sudijskog kadra. Objavljen je poziv za prijavu na kurs za odbojkaške sudije, rok za prijavljivanje je 21. novembar 2011. Tekst poziva i uslove za prijavljivanje možete pogledati ovde.

UOS SO Valjevo: Na vidiku nove sudije iz Šapca

Danas je u Šapcu održano prvo praktično polaganje u okviru kursa za sticanje zvanja odbojkaški sudija, koji su mladići iz ovog grada u devet sesija pohađali počev od 5. Januara 2010. Od ukupno deset kandidata koji su na kursu učestvoali od početka, teorijski ispit prošla su šestorica, koji su danas prvi put kročili u teren sa pištaljkom: Uroš Gmizić, Ivan Đurđević, Đorđe Ivanović, Nenad Janković, Stefan Kojić i Marko Todorović. Time je skoro do kraja priveden ovaj kurs (predstoji još polaganje zapisnika), posle kojeg će biti povećan broj članova UOS SO Valjevo. Današnje praktično polaganje omogućili su šabački klubovi „Zorka“ i „Zaslon“, čije su pionirke odigrale lepu i borbenu utakmicu.

Opširnije...

SO OOS Valjevo: U Šapcu počeo kurs za nove sudije

Drugog dana 2010. godine u Šapcu je devet momaka iz ovog grada odslušalo prvo, uvodno predavanje na kursu za sticanje zvanja odbojkaški sudija koje organizuje Sudijska organizacija Okružnog odbojkaškog saveza Valjevo. Koordinator kursa na kojem treba da učestvuju i mladići i devojke iz Loznice i Koceljeve, je Ivan Lazarević, kandidat za međunarodnog sudiju. On je danas budućim kolegama poželeo dobrodošlicu i objasnio im šta se od njih očekuje tokom januara i februara: sledeći termini za predavanja u okviru teorijskog dela kursa su 5, 12, 17, 24. i 26. januar. Zatim će uslediti predavanje i vežbanje zapisnika, a praktični ispit će biti sproveden na turniru mlađih kategorija koji je planiran u Šapcu polovinom februara. Pored Ivana Lazarevića, predavanja i vežbe u okviru kursa držaće i Ljubiša Lazarević, nacionalni sudija i kontrolor-delegat Druge lige, zatim regionalne sudije Dragan Marković, Nikola Petrović i Ivan Petrović i sudija Marko Gajić.

Opširnije...