grb-srbije

IV kolo evropskih kupova

Champions League CEVZaoštravaju se borbe za plasman u narednu fazu za sva tri evropska klupska odbojkaška takmičenja. U predstojećem kolu koje se igra od 20. do 22. novembra delegirano je 10 međunarodnih sudija iz Srbije.

U okviru CEV Lige šampiona igraju se utakmice IV kola grupne faze takmičenja. U Kupu CEV igraju se revanš mečevi osmine finala glavne faze, dok su u Kupu Izazivača CEV na programu revanš mečevi drugog kruga kvalifikacione faze.

Kao i do sada, za sve utakmice za koje smo uspeli da pronađemo prenos uživo preko interneta postavljen je link na mestu imena ekipa. Ukoliko doznate za internet prenos neke utakmice za koju nismo postavili link slobodno nas obavestite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bismo i taj link postavili u okviru vesti.

- Mirko Janković sudiće kao II sudija utakmicu Stiinta BACAU (ROU) - Volley KÖNIZ (SUI) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 20.11. sa početkom u 16:00č po našem vremenu.

- Vladimir Simonović sudiće kao II sudija utakmicu Dinamo Romprest BUCURESTI (ROU) - Galatasaray ISTANBUL (TUR) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 20.11. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Nenad Davidović sudiće kao II sudija utakmicu SVS Post SCHWECHAT (AUT) - BEZIERS VB (FRA) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 20.11. sa početkom u 18:30č po našem vremenu.

- Dragutin Ćuk sudiće kao I sudija utakmicu Bre Banca Lannutti CUNEO (ITA) - Asseco Resovia RZESZOW (POL) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 20.11. sa početkom u 20:30č po našem vremenu. Ova utakmica je unapred proglašena za utakmicu kola, i jedina je koja će imati komentatora (na engleskom), stoga je nemojte propustiti!

- Ivan Lazarević sudiće kao II sudija utakmicu Dukla LIBEREC (CZE) - TILBURG STV (NED) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 21.11. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Boris Kolarević sudiće kao II sudija utakmicu Remat ZALAU (ROU) - Arago de SETE (FRA) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 21.11. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Slaviša Manojlović sudiće kao II sudija utakmicu Posojilnica AICH/DOB (AUT) - Calcit KAMNIK (SLO) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 21.11. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Predrag Balandžić sudiće kao I sudija utakmicu Aluprof BIELSKO-BIALA (POL) - Dauphines CHARLEROI (BEL) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 21.11. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Goran Gradinski sudiće kao I sudija utakmicu Hypo Tirol INNSBRUCK (AUT) - Zenit KAZAN (RUS) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 21.11. sa početkom u 20:25č po našem vremenu.

- Ljubomir Kovačević sudiće kao I sudija utakmicu Eczacibasi VitrA ISTANBUL (TUR) - DRESDNER SC (GER) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 22.11. sa početkom u 17:00č po našem vremenu.