grb-srbije

Kikinda

Potkategorije

Odbojka na pesku u Kikindi

posterU Kikindi je, u organizaciji našeg kolege Milorada Šibula, letos održano takmičenje u odbojci na pesku.  Turnir se odigrao 25-26. avgusta na terenima SC Jezero u Kikindi.  Ucestvovalo je 10 ekipa iz Kikinde, Sombora, Vrbasa i Novog Sada.

Osvajači medalja su:
I mesto: Velimir Bračulj, Nenad Simeunović
II mesto: Damjan Pušonjić i Srđan Medan
III mesto: Dušan Komatina i Slobodan Sulomar
Sudili: Milan Divijački, Nenad Maoduš i Dragan Grujičić

Da ceo događaj ne ode u zaborav potrudio se Milorad Šibul i režirao promotivni spot. Učešće u spotu imala je i koleginica Jelena Lejić (devojka u poslednjem kadru).

Opširnije...

Kikinda: Teodora, Sonja i Marija prvi put među sudijama

Marija Marković, Sonja Malogajski i Teodora Tepavac iz Kikinde nove su članice Udruženja odbojkaških sudija Srbije. Posle dvadesetodnevnog kursa u četiri dela, koji je organizovalo UOS Kikinda, uspešno su položile ispit i postale odbojkaške sudije. Teodora, Sonja, Marija: Welcome to the Club...!

Kikinda: Međunarodni turnir u sedećoj odbojci

Nedavno su sudije UOS Kikinda doprinele uspešno organizovanom turniru u sedećoj odbojci. Verujemo da će mnoge odbojkaške sudije zanimati da vide nekoliko atraktivnih fotografija sa turnira i da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama ovog sporta iz porodice odbojke. Na našem sajtu do sada nismo imali tekstove o sedećoj odbojci, pa vas pozivamo da u sličnim prilikama, kao što je to sada učinio Milorad Šibul, šaljete informaciju i o tom sportu. Miloradov izveštaj sa turnira sedeće odbojke održanog u Kikindi možete pogledati ovde.

UOSOK Kikinda: završen kurs za 13 sudija

U Kikindi je ovih dana UOSS postalo bogatije, mlađe i lepše za 13 odbojkaških sudija. U koordinaciji Udruženja odbojkaških sudija Opštine Kikinda i Udruženja odbojkaških sudija Vojvodine uspešno je organizovan kurs posle kojeg su svi bili zadovoljni: i polaznici – mlade sudije, i organizatori – do nedavno mlade sudije. Malo više detalja o tome kako su članovi sudijske porodice postali Katarina Sabo, Jelena Padejčev, Jelena Gašić, Srđan Belančić, Dragan Savić, Dejan Nikolin, Sanela Dražić, Tihomir Ludanji, Milica Jerinkić, Biljana Radišić, Marijana Čisar, Maja Krstonošić i Katarina Krstonošić – pročitajte ovde.