grb-srbije

IX - Niš

Potkategorije

Održan seminar UOSGN 2013

S4030060U utorak, 08.10.2013. godine, u prostorijama Saveza studenata Univerziteta u Nišu održan je redovni seminar UOSGN - 2013 za sudije sa liste Međuokružne lige Niša, pred početak sezone 2013/2014. Predavači na seminaru bili su Vladan Milić, Milica Lošić i Nikola Brkić. Sudije su upoznate sa izmenama pravila igre, nakon čega su usledili dogovori pred početak sezone i obavezno testiranje. Seminaru su prisustvovale i sudije sa Druge lige Milan Miladinović i Mario Đorđević.

Opširnije...

Mirko Janković izabran za predsednika UOSGN

DSCN2234U ponedeljak, 17.06.2013. održana je izborna Skupština Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša. Skupština je za predsednika izabrala međunarodnog sudiju Mirka Jankovića. Za potpredsednika je izbran Vladan Milić. Na predlog novoizabranog predsednika imenovani su i ostali organi Udruženja. Za predsednika Skupštine izabran je Nebojša Spasić, za članove Upravnog odbora izabrani su Mirko Janković, Vladan Milić, Nikola Brkić, Milica Lošić i Mario Đorđević. Nadzorni odbor činiće Vladimir Zdravković – predsednik, Vuk Jovanović i Kristina Mladenović – članovi. Za Vrhovnog sudiju izabran je Nikola Brkić, a za Disciplinskog sudiju Milica Lošić.

Opširnije...

Novi članovi Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša

uosgnUdruženje odbojkaških sudija Grada Niša dobilo je petoro novih članova koji su uspešno savladali teorijski i praktični deo kursa i time stekli zvanje odbojkaškog sudije. Nove koleginice i kolege pokazali su veliku želju i spremnost da se bave sudijskom profesijom, tako da je predavačima tokom kursa bilo pravo zadovoljstvo da rade sa njima. Sa pravilima odbojkaške igre, kroz predavanja upoznali su ih Mirko Janković, Vladan Milić, Nebojša Spasić, Nikola Brkić i Milan Miladinović, dok je praktični deo ispita sprovela komisija koju su činili Mirko Javnović, Vojkan Zdravković i Nikola Brkić. Novi članovi Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša su Aleksandra Trajković, Jovana Šošević, Milena Blagojević, Nikola Savić i Radovan Vasov. Čestitamo im i želimo puno uspeha u sudijskoj karijeri.

Novogodišnje druženje članova UOSGN

novogodisnje druzenje 2013Udruženje odbojkaških sudija Grada Niša organizovalo je u četvrtak 27.12.2012. godine Novogodišnje druženje za svoje članove. Ovom prilikom predsednik Udruženja Mirko Janković uručio je sudijske legitimacije kolegama koji su u 2012. godini stekli zvanje "Odbojkaški sudija". U prijatnom ambijentu, uz dobru muziku, malo hrane i pića, obeležen je završetak polusezone i kalendarske godine, a članovi su jedni drugima poželeli puno zdravlja, sreće i kvalitetno odsuđenih utakmica u Novoj godini. Galeriju fotografija pogledajte ovde.

Niš: Još jedan sudijski sajt

Nis LogoNaše koliginice i kolege iz Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša nedavno su pokrenuli još jedan sudijski sajt, na kojem daju sve ono što treba da zanima članove te sudijske organizacije, a i drugima će biti od koristi. Sajt je moderno koncipiran, na njemu se vreme zaista može provesti korisno. Koga zanima, sajt UOS Grada Niša može pogledati ovde.

Sajt UOS grada Niša

uosgnU ponedeljak, 15.10.2012. godine počeo je sa radom sajt Udruženja odbojkaških sudija Grada Niša. Adresa sajta je www.uosgn.com.
Dobrodošli!!!

U toku je i prijavljivanje kandidata za kurs za sticanje zvanja „Odbojkaški sudija", koji će se održati u novembru mesecu ove godine.

Opširnije...