grb-srbije

Srem

Potkategorije

Delegiranje 22 - Srem

1083

Delegiranje 21 (izmena)

1063

Obaveštenje o formiranju udruženja

delegiranje 01

2226

UOS Srema: osmoro novih koleginica i kolega

U Sremskoj Mitrovici 4.9.2012. godine, u organizaciji GOSSM i Udruženja odbojkaških sudija Srema, održano je polaganje za nove kolege i koleginice. Predavači su bili Zoran Kovačić, Vladimir Stojanac i Dejan Horina. Uz veoma uspešno i aktivno učeđće svih prisutnih kolega i koleginica, pokazan je visok nivo znanja i želja za obavljanje sudijskih zadataka.
Aleksandra Mihajlović, Nebojša Salaj, Radomira Trivanović, Svetlana Božić i Marko Petrenj iz Sremske Mitrovice,  Nedeljko Trkulja i Marijana Jovičić iz Rume - to su nove sudije UOSS. Ovom prilikom želimo im puno uspeha u daljem odbojkaškim takmičenjima i čestitamo im na rezultatima koji su postigli.

Nova sudijska lica u kićenom Sremu

Udruženje odbojkaških sudija Istočni Srem ovih dana je postalo bogatije i mlađe za sedmoro novih članova koji su uspešno položili teorijski i praktični deo kursa i time stekli zvanje odbojkaški sudija. Nove odbojkaške sudije su Anja Malešević, Milica Kolarević, Anđela Zdravković, Filip Skokna, Marko Pinkle, Danilo Mašić i Jovan Jelisavac. Mlade koleginice i kolege su tokom kursa pokazale veliko znanje, spremnost i želju da se bave ovim "poslom", a u tome da što bolje savladaju pravila odbojke pomogli su im i koordinator kursa Dejan Peurača, kontrolor-delegat, i Mile Svilar, nacionalni sudija (bio je tu i Milan Đurić, ali iz skromnosti nije pomenuo sebe kad je ovu vest poslao za naš sajt...), svi sa liste Druge lige.

Opširnije...