grb-srbije

Srem

Potkategorije

Obaveštenje o formiranju udruženja

delegiranje 01

1002

UOS Srema: osmoro novih koleginica i kolega

U Sremskoj Mitrovici 4.9.2012. godine, u organizaciji GOSSM i Udruženja odbojkaških sudija Srema, održano je polaganje za nove kolege i koleginice. Predavači su bili Zoran Kovačić, Vladimir Stojanac i Dejan Horina. Uz veoma uspešno i aktivno učeđće svih prisutnih kolega i koleginica, pokazan je visok nivo znanja i želja za obavljanje sudijskih zadataka.
Aleksandra Mihajlović, Nebojša Salaj, Radomira Trivanović, Svetlana Božić i Marko Petrenj iz Sremske Mitrovice,  Nedeljko Trkulja i Marijana Jovičić iz Rume - to su nove sudije UOSS. Ovom prilikom želimo im puno uspeha u daljem odbojkaškim takmičenjima i čestitamo im na rezultatima koji su postigli.

Nova sudijska lica u kićenom Sremu

Udruženje odbojkaških sudija Istočni Srem ovih dana je postalo bogatije i mlađe za sedmoro novih članova koji su uspešno položili teorijski i praktični deo kursa i time stekli zvanje odbojkaški sudija. Nove odbojkaške sudije su Anja Malešević, Milica Kolarević, Anđela Zdravković, Filip Skokna, Marko Pinkle, Danilo Mašić i Jovan Jelisavac. Mlade koleginice i kolege su tokom kursa pokazale veliko znanje, spremnost i želju da se bave ovim "poslom", a u tome da što bolje savladaju pravila odbojke pomogli su im i koordinator kursa Dejan Peurača, kontrolor-delegat, i Mile Svilar, nacionalni sudija (bio je tu i Milan Đurić, ali iz skromnosti nije pomenuo sebe kad je ovu vest poslao za naš sajt...), svi sa liste Druge lige.

Opširnije...

Samo pohvale za odbojkaške sudije IX školske Olimpijade u Sremskoj Mitrovici

U Sremskoj Mitrovici od 9. do 15. maja održana je IX sportska olimpijada učenika osnovnih i srednjih škola Srbije. Naravno , odbojka je zauzimala veoma važno mesto na tom prestižnom takmičenju. Odigrane su 72 utakmice u tri sale, u ;etiri kategorije učesnika. Gradski odbojkaški savez i Udruženje odbojkaških sudija Sremske Mitrovice su se pobrinuli da sve utakmice proteknu u najboljem redu i da na nama originalan i dostojanstven način pomognemo da se proglase najbolji. U tome smo uspeli, jer su se na završnom satanku delegata turnira o na[em radu mogle čuti samo reči hvale. Na slici su sudije koje su sudile završni dan Olimpijade.

Opširnije...

Sremska Mitrovica: dogovori pred početak nove sezone

U sremskomitrovačkoj Osnovnoj školi “Slobodan Bajić Paja” 28.9.2011. održan je sastanak sudija UOS Srema sa komesarom takmičenja Zoranom Erićem i vrhovnim sudijom Zoranom Kovačićem. Povod za sastanak je početak lige u ingerenciji Gradskog odbojkaškog saveza Sremske Mitrovice. Radi se o veoma mladim sudijama i upućena je molba klubovima da imaju razumevanje za neke eventualne greške sudija. Ove godine GOS Sremske Mitrovice će voditi ligu pionira i pionirki Srema i drugu Vojvodjansku ligu za muškarce. Nikola Čanković je predložen da sudi utakmice Prve vojvođanske lige. Sudijama su podeljeni grbovi za osnovni rang i poželeli smo im lep i uspešan početak karijere.