grb-srbije

II - Vojvodina

Rezultati testiranja i poziv za ponovljeno testiranje

360

Poziv za seminar Prve vojvođanske lige, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija

Seminar za kandidate sa liste Prve vojvođanske lige, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija u sezoni 2017/2018, odžaće se 01. oktobra u Novom Sadu.
Detaljniji opis i program pogledajte u dopisu.
286

Opširnije...

Rezultati testiranja Prve, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija i poziv za ponovno testiranje.

Rezultati testiranja Prve, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija održanog 02. oktobra u Novom Sadu i poziv za ponovno testiranje koje će biti održano 11.10. 2016. u Novom Sadu.
541

Opširnije...

Poziv za seminar Prve vojvođanske lige, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija

Seminar za kandidate za listu Prve vojvođanske lige, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija u sezoni 2016/2017, odžaće se 02. oktobra u Novom Sadu.
Detaljniji opis i program pogledajte u dopisu.
500

Opširnije...

Počinje nova sezona i za sudije u Vojvodini

uosv105x105Udruženje odbojkaških sudija Vojvodine ulazi u novu sezonu sa otvorenim sajtom na adresi www.uosv.org. Osim novog sajta, novi je i sekretar UOSV. Ovu dužnost će obavljati Jelena Đukić, sudija Prve Vojvođanske lige. Seminar za sudije Prve i Druge Vojvođanske lige i lige mlađih kategorija biće održan u Novom Sadu 13.10.2013. Poziv za seminar sa listama sudija sa ovih liga možete pogledati ovde.

Sudije iz cele Vojvodine na Festivalu odbojke u Novom Sadu

FESTIVAL grupnaU Novom Sadu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine i uz podršku Odbojkaškog savez Srbije, od 3. do 5. januara 2013. održan je treći Festival odbojke. Za tri dana takmičenja učestvovalo je 128 ekipa, kadetskih i pionirskih, u ženskoj i muškoj konkurenciji, a odigrano je 400 utakmica. Udruženje odbojkaških sudija Vojvodine (UOSV) je učestvovalo u sudijskom delu posla – 66 sudija iz svih osnovnih sudijskih organizacija UOSV obavljali su funkcije sudija i zapisničara. Takođe, nekoliko kontrolora-delegata Druge lige i sudija Prve lige učestvovali su u ovom masovnom takmičenju, pomažući u organizaciji utakmica i brinući da sve protekle u okviru fer pleja. Kao i u ostalim takmičenjima OSS, sudije su i ovog puta bile angažovane i u segmentima koji nisu isključivo sudijski i tako pomogli ovu manifestaciju. Obavljali su dužnosti domaćina utakmica, spikera, dodeljivali nagrade pobedničkim ekipama što možete videtu u galeriji fotografija. Gosti finalnog dana festivala Aleksandar Boričić, predsednik OSS i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS su dodeljivali nagrade najboljim učesnicima, a predsednik UOSV Vladislav Božović je dodelio prvim sudijama finalnih utakmica zahvalnicu u ime organizatora za besprekorno obavljen posao svih sudijskih kolegijuma finalnog dana takmičenja.