grb-srbije

II - Vojvodina

Rezultati testiranja Prve, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija i poziv za ponovno testiranje.

Rezultati testiranja Prve, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija održanog 02. oktobra u Novom Sadu i poziv za ponovno testiranje koje će biti održano 11.10. 2016. u Novom Sadu.
353

Opširnije...

Poziv za seminar Prve vojvođanske lige, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija

Seminar za kandidate za listu Prve vojvođanske lige, Druge vojvođanske lige i lige mlađih kategorija u sezoni 2016/2017, odžaće se 02. oktobra u Novom Sadu.
Detaljniji opis i program pogledajte u dopisu.
335

Opširnije...

Počinje nova sezona i za sudije u Vojvodini

uosv105x105Udruženje odbojkaških sudija Vojvodine ulazi u novu sezonu sa otvorenim sajtom na adresi www.uosv.org. Osim novog sajta, novi je i sekretar UOSV. Ovu dužnost će obavljati Jelena Đukić, sudija Prve Vojvođanske lige. Seminar za sudije Prve i Druge Vojvođanske lige i lige mlađih kategorija biće održan u Novom Sadu 13.10.2013. Poziv za seminar sa listama sudija sa ovih liga možete pogledati ovde.

Sudije iz cele Vojvodine na Festivalu odbojke u Novom Sadu

FESTIVAL grupnaU Novom Sadu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine i uz podršku Odbojkaškog savez Srbije, od 3. do 5. januara 2013. održan je treći Festival odbojke. Za tri dana takmičenja učestvovalo je 128 ekipa, kadetskih i pionirskih, u ženskoj i muškoj konkurenciji, a odigrano je 400 utakmica. Udruženje odbojkaških sudija Vojvodine (UOSV) je učestvovalo u sudijskom delu posla – 66 sudija iz svih osnovnih sudijskih organizacija UOSV obavljali su funkcije sudija i zapisničara. Takođe, nekoliko kontrolora-delegata Druge lige i sudija Prve lige učestvovali su u ovom masovnom takmičenju, pomažući u organizaciji utakmica i brinući da sve protekle u okviru fer pleja. Kao i u ostalim takmičenjima OSS, sudije su i ovog puta bile angažovane i u segmentima koji nisu isključivo sudijski i tako pomogli ovu manifestaciju. Obavljali su dužnosti domaćina utakmica, spikera, dodeljivali nagrade pobedničkim ekipama što možete videtu u galeriji fotografija. Gosti finalnog dana festivala Aleksandar Boričić, predsednik OSS i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS su dodeljivali nagrade najboljim učesnicima, a predsednik UOSV Vladislav Božović je dodelio prvim sudijama finalnih utakmica zahvalnicu u ime organizatora za besprekorno obavljen posao svih sudijskih kolegijuma finalnog dana takmičenja.

Vladislav Božović predsednik UOS Vojvodine

SkupstinaUOSV1BozovicVNedavno je održana Izborna skupština Udruženja odbojkaških sudija Vojvodine. Za predsednika je, tajnim glasanjem, izabran nacionalni sudija sa liste Druge lige Vladislav Božović iz Zrenjanina.
Posle razgovora sa više kandidata novoizabrani predsednik je imenovao članove Predsedništva: Miloša Vidovića, Dejana Janjevića, Nenada Panjka i Vladimira Stojanca. U Nadzorni odbor su izabrani: Jelena Brkić, Jon Stefan i Blagoje Ćurić. Odlučeno je da će, do izbora disciplinskog sudije UOSV, tu funkciju obavljati disciplinski sudija UOSS Dragan Todorović.
Skupštinu su prisustvovali i predstavnici OSS (Dragan Tadić), UOSS (Dejan Jovanović) i OSV (Petar Bogunović).

UOS Vojvodine: Dogovor u Staroj Pazovi

Stara Pazova je bila mesto još jednog odbojkaškog sastanka i druženja. U subotu 15.9.2012. održan je sastanak predstavnika OSS, OSV, UOSS i osnovnih SO UOSV. OSS je predstavljao Dragan Tadić, UOSS Dejan Jovanović, a OSV Petar Bogunović. Osnovne SO sa teritorije Vojvodine predstavljali su Vladislav Božović (Srednji Banat), Dejan Janjević (Južni Banat), Miroslav Berković (Novi Sad), Mile Svilar (Istočni Srem), Zoran Kovačić (Zapadni Srem), Nenad Panjak (Južna Bačka), Vojislav Anđelković (Srednja Bačka). Nije bilo zvaničnih predstavnici OSO Subotice i Kikinde *opravdano). Dragan Vitasović je bio gost na sastanku, a jedina dama u muškom društvu bila je Andrea Šaš (zapisničar). Donete su odluke da Izborna skupština UOSV bude u nedelju 23.9.2012. u Novom Sadu i da je jedini kriterujum za određivanje broja delegata na koje ima pravo pojedina OSO ukupan broj članova koje OSO ima u sistemu S1 na sajtu UOSS na dan 20.09.2012.