grb-srbije

Stanislava Simić sudi na turniru u Samokovu

CompetitionLogos-junior-kvalifikacijeStanislava Simić, kandidat za međunarodnog sudiju, sudiće na kvalifikacionom turniru u bugarskom gradu Samokovu za odlazak na Svetsko juniorsko prvenstvo.

Na turniru u Samokovu nastupiće ženske reprezentacije: Hrvatske, Nemačke, Grčke, Letonije i domaćina Bugarske.

Informacija o datumu i vremenu početka utakmica na kojima Stanislava bude sudila, kao i link za live stream ukoliko bude dostupan, biće postavljeni u okviru ove vesti.

- 08.05. sa početkom u 14:30č po našem vremenu Stanislava Simić sudiće kao II sudija susret između reprezentacija Hrvatske i Grčke.

- 09.05. sa početkom u 17:00č po našem vremenu Stanislava Simić sudiće kao I sudija susret između reprezentacija Grčke i Bugarske.

- 10.05. sa početkom u 14:30č po našem vremenu Stanislava Simić sudiće kao II sudija susret između reprezentacija Letonije i Hrvatske.

- 11.05. sa početkom u 14:30č po našem vremenu Stanislava Simić sudiće kao I sudija susret između reprezentacija Nemačke i Letonije.

- 12.05. sa početkom u 17:00č po našem vremenu Stanislava Simić sudiće kao II sudija susret između reprezentacija Bugarske i Nemačke.