grb-srbije

Finale Play-Off-a za žene na RTS-u

Wiener liga logoNakon početka muškog Finala, i ženske ekipe su započele borbu za titulu prvka Srbije za sezonu 2012/2013. U finalu su se našle ekipe Crvene zvezde iz Beograda i NIS Spartaka iz Subotice.

U prvom susretu koji se igrao u Beogradu slavila je ekipa Crvene zvezde. Sve utakmice ženskog finala prenosiće RTS uživo na svom drugom programu.

- Drugi susret između Crvene zvezde i NIS Spartaka igra se 20.04. sa početkom u 20:00č u SC Šumice u Beogradu. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Boris Kolarević, drugi sudija Anđelko Popović i delegat Jelena Reljin.

Dužnost linijskih sudija obavljaće Milinković Biljana, Davidović Milica, Perić Anka i Pajović Maja, dok će zapisnik voditi Bogdanović Nena.

- 22.04. sa početkom u 18:00č igra se treći susret između NIS Spartaka i Crvene zvezde u HS "Dudova šuma" u Subotici. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Vladimir Simonović, drugi sudija Goran Gradinski i kontrolor-delegat Dušan Keser.

- 24.04. sa početkom u 18:00č igra se četvrti susret između NIS Spartaka i Crvene zvezde u HS "Dudova šuma" u Subotici. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Mirko Janković, drugi sudija Predrag Balandžić i kontrolor-delegat Ljubomir Kovačević.


Za razliku od muškog finala gde je u prva tri susreta odlučeno o prvaku za sezonu 2012/2013, to je ekipa Crvene zvezde, trenutni rezultat u pobedama kada je reč o ženskom finalu je 2:2. Tako da će majstorica morati da odluči koja ekipa će poneti titulu najbolje za ovu sezonu.

- 26.04. sa početkom u 18:00č u SC Šumice u Beogradu igra se peti i odlučujući susret između Crvene zvezde i NIS Spartaka. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Boris Kolarević, drugi sudija Aleksandar Petrović i kontrolor-delegat Dušan Keser.

Dužnost linijskih sudija obavljaće Stanucanović Vanja, Davidović Milica, Tulimirović Marija i Nikolić Milica, dok će zapisnik voditi Medojević Ana.