grb-srbije

Davidović i Popović sude na kvalifikacionim turnirima za SP

WorldChampQualifWomenOd 24.05. do 26.05.2013. održavaju se kvalifikacioni turniri u okviru prve runde kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo za žene, koje će se održati sledeće godine u Italiji. Naše međunarodne sudije, Nenad Davidović i Anđelko Popović delegirane su za sudije na ovim kvalifikacionim turnirima.

Nenad će biti jedan od sudija na kvalifikacionom turniru grupe A u Herceg Novom (Crna Gora), dok će Anđelko suditi na kvalifikacionom turniru grupe E u slovačkom gradu Popradu.

Na turniru u Herceg Novog igraće reprezentacije: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i domaćina Crne Gore.
Na turniru u Popradu učestvovaće reprezentacije: Austrije, Grčke, Lihtenštajna i domaćina Slovačke.

Informacija o datumu i vremenu početka utakmica na kojima Nenad i Anđelko budu sudili, kao i link za live stream ukoliko bude dostupan biće objavljivani u okviru ove vesti.

- 24.05. sa početkom u 15:30č po našem vremenu Anđelko Popović sudiće kao II sudija susret između reprezentacija Austrije i Grčke.

- 24.05. sa početkom u 20:00č po našem vremenu Nenad Davidović sudiće kao II sudija susret između reprezentacija Crne Gore i Makedonije.

- 25.05. sa početkom u 17:30č po našem vremenu Nenad Davidović sudiće kao I sudija susret između reprezentacija Hrvatske i Makedonije.

- 25.05. sa početkom u 18:00č po našem vremenu Anđelko Popović sudiće kao I sudija susret između reprezentacija Slovačke i Austrije.

- 26.05. sa početkom u 17:30č po našem vremenu Nenad Davidović sudiće kao I sudija susret između reprezentacija Makedonije i Bosne i Hercegovine.

- 26.05. sa početkom u 18:00č po našem vremenu Anđelko Popović sudiće kao II sudija susret između reprezentacija Grčke i Slovačke.