grb-srbije

Aleksandar Petrović sudi na EP za kadete

CEV 2013 EC - Youth boysKao što ste imali prilike da pročitate, Aleksandar Petrović je određen za jednog od sudija Evropskog prvenstva za kadete na utakmicama koje se igraju u Laktašima (BiH). Osim na utakmicama u grupnoj fazi takmičenja, Aca će biti sudija i na utakmicama koje će se igrati u samoj završnici takmičenja, takođe u Laktašima.

Informacija i link za live stream utakmica na kojima će Aca suditi će biti objavljivani u okviru ove vesti.

- Prvog dana turnira 13.04. Aleksandar Petrović je kao I sudija sudio susret između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Slovenije.

- 15.04. sa početkom u 20č igraće se poslednja utakmica 3. kola u kojoj se sastaju reprezentacije Bosne i Hercegovine i Belgije. Aleksandar Petrović je određen za II sudiju na ovom susretu. Ovu utakmicu možete pratiti uživo putem interneta, klikom na link na mestu imena ekipa.

- 17.04. sa početkom u 15:00č Aleksandar Petrović sudiće kao I sudija susret između reprezentacija Italije i Austrije.

- 18.04. sa početkom u 20:00č Aleksandar Petrović sudiće kao II sudija susret između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Italije.

- 20.04. sa početkom u 20:00č Aleksandar Petrović sudiće kao I sudija drugi polufinalni susret u kome se sastaju Rusija i Belgija.