grb-srbije

Finale Play-Off-a za muškarce na RTS-u

Wiener liga logoOvogodišnja sezona Superlige, bar kada je reč o muškim ekipama, stigla je do same završnice. Ostalo je još da se odigra finale koje se igra u tri dobijene utakmice, a u kome se sastaju ekipe Crvene zvezde i Partizan Termoelektra.

Sve utakmice finala igraju se u SC Šumice u Beogradu, a RTS će ih prenositi uživo na svom drugom programu.

- Prvi susret između Crvene zvezde i Partizan Termolektra igra se 11.04. sa početkom u 20:30č. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Goran Gradinski, drugi sudija Ivan Lazarević i delegat Goran Ćato.

Dužnost linijskih sudija obavljaće Kresoja Nemanja, Jagodić Ivan, Jakšić Dušan i Gajić Marko, dok će zapisnik voditi Medojević Ana.

 - Drugi susret između istih ekipa igra se 15.04. sa početkom u 20:30č. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Boris Kolarević, drugi sudija Vladimir Simonović i kontrolor-delegat Dušan Keser.

Dužnost linijskih sudija obavljaće Krčmar Aleksandar, Miletić Milan, Kresoja Nemanja i Ljamić Vladimir, dok će zapisnik voditi Mićović Milena.

- 23.04. sa početkom u 18:00č igra se treći susret između Partizan Termoelektra i Crvene zvezde u SC Šumice u Beogradu. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Dragutin Ćuk, drugi sudija Boris Kolarević i kontrolor-delegat Dobrinko Stanković.

Dužnost linijskih sudija obavljaće Kresoja Nemanja, Vasiljević Stefan, Krčmar Aleksandar i Gajić Marko, dok će zapisnik voditi Mićović Milena.