grb-srbije

Održana sednica redovne Skupštine Udruženja odbojkaških sudija Srbije

logo uossNa sednici redovne Skupštine Udruženja odbojkaških sudija Srbije koja je održana u nedelju, 23. januara 2022. godine u Beogradu u hotelu M verifikovani su mandati delegata iz Udruženja odbojkaških sudija Vojvodine (UOSV), Sudijske organizacije okružnog odbojkaškog saveza Valjeva i Udruženja beogradskih odbojkaških sudija (UOSGB).

Pored verifikacije mandata na sednici su jednoglasno usvojeni novi Statut UOSS kao i Poslovnik o radu Skupštine UOSS a u okviru poslednje tačke dnevnog reda izabrana je disciplinski sudija UOSS, Lidija Lazić dipl. pravnik, članica Udruženja odbojkaških sudija Braničevskog i Podunavskog okruga.

Sednici je, od ukupno 26 delegata, prisustvovalo 16 i jos 3 putem ZUM aplikacije (zbog poštovanja epidemioloških mera uzrokovanih pandemijom Covid 19). Sednici su prisustvovali i članovi Nadzornog odbora, Djordje Stevanović i Goran Glušac dok je treći član, Marko Gajić bio prisutan putem ZUM aplikacije, takođe zbog poštovanja epidemioloških mera.

Sednici je kao predstavnik Odbojkaškog saveza Srbije prisustvovao i potpredesdnik OSS g. Petar Bogunović koji se u ime OSS, na početku sednice, zahvalio na pozivu i poželeo uspešan rad delegatima Skupštine UOSS. 

Novi Statut UOSS možete pronaći u odeljku Statut a Poslovnik o radu i nacrt zapisnika se sednice skupštine u odeljku Dokumenti na našoj internet stranici.