grb-srbije

Hvala administratorima!

Website-maintenanceKoristimo priliku da se posebno zahvalimo svima koji su zaslužni za kreiranje i izgled, kao i ažurnost podataka u okviru specijala EP2011 koji je za vreme trajanja prvenstva postavljen na našem sajtu.
Najzaslužniji za funkcionisanje sajta UOSS, kao i do sada, su Glavni administrator Stanko Jelisić i Predsednik UOSS i urednik sajta UOSS Dejan Jovanović.
Od njih je i potekla inicijativa da se oformi veći tim administratora i urednika, koji će podeliti zaduženja i pravovremeno i kvalitetno ispratiti ovakav događaj.

Administratori sajta su za vreme EP2011 pored Stanka Jelisića bili i Filip Vrndić i Đorđe Stevanović, koji su bili zaduženi za postavljanje delegiranja, pisanje i postavljanje vesti, kao i za pripremu fotografija i postavljanje samih galerija fotografija. Mladi Vladimir Ljamić je pomogao u pravljenju banera EP2011 koji je postavljen na početnoj strani sajta UOSS.

Pored svega navedenog, administratori su imali dužnost ali i čast da fotografijama isprate svaki dan takmičenja u Beogradu. Veliku zahvalnost dugujemo i Vladislavu Božoviću koji je bio zadužen za fotografisanje i slanje fotografija iz Zrenjanina, jer bez njega galerija fotografija ne bi bila kompletna.

Velika nam je čast bila da sarađujemo sa našim kolegom sa Superlige Vladom Cvetkovićem, koji je dobrom organizacijom svog tima za izradu akreditacija pomogao da administratori i svi drugi članovi UOSS imaju nesmetani pristup svim dešavanjima.

Specijal ECH2011 je pripremljen uz veliku pomoć Jovane Zivanić koja je pravovremeno i stručno prevodila članke na engleski jezik.