grb-srbije

Vladimir Simonović: Izveštaj iz Zrenjanina

uoss105x50Nakon završetka preliminarne faze Grupe C, Evropskog prvenstva za žene, hteo bih u par reči da kazem, i pohvalim izvanredan učinak i doprinos članova Udruženja odbojkaških sudija Srbije ! Počev od organizacije na samom terenu preko učinka zapisničara i linijskih sudija! Zoran Murić, Milan Pantić, Vladislav Bozović, Petrović Ivan, Milošević Milan, dali su nesebičan doprinos organizaciji i unapređenju svih protokolarnih stvari neophodnih za organizaciju ovako velikog događaja.

Pohvaljujem već viđeno! Po prvi put je sprovedena akcija potpuno ženskog sudijskog kolegijuma (linijske sudije i zapisničari)! Nepravedno bi bilo isticati nekoga ko se posebno istakao, ali svakako je stvorena slika da Novi Sad  i Zrenjanin imaju izvanrednu perspektivu u mladom ženskom kolegijumu, na čiji rad nije upućena nijedna kritika ili prigovor. Precizno, pedantno i odgovorno! Za svaku pohvalu!

Upoređujući tehničku edukaciju, usudiću se da primetim, da je odbojka počela da koristi i jezik visokih tehnoloških dostignuća, gde ni pedalj ne zaostajemo za Evropom! Mišljenja sam da su tenički ostvarive programerske ideje, naših mladih kolega (Jelisić Stanko, Stevanović Đorđe, Vrndić Filip, Živanić Jovana, Ljamić Vladimir) čak i korak ispred Evropskih, imajući u vidu preciznost, ažurnost i dostupnost informacija! Predlažem, da svoju hardversku osposobljenost pojačamo, da se i na tom polju osnažimo, i olakšamo brži i sigurniji protok informacija. Ukazujem na par nedostataka (Skener u Multi Jet varijanti ili običan), brzi laserski štampači, dvojezgarno procesorski lap topovi, jer je ostvarena kompatibilnost E scoresheet-a sa operativnim sistemom Windows 7. Takođe, bolja hosting platforma je uvek dobrodošla.