grb-srbije

VI kolo evropskih kupova

Champions League CEVCup CEV 2013Chellenge Cup 2013Poslednje kolo evropskih kupova u ovoj godini igra se od 11. do 13. decembra. Nakon toga sledi pauza zbog božićnih i novogodišnjih praznika, a nadmetanja između evropskih klubova se nastavljaju 15. januara 2013. Za poslednje kolo evropskih kupova je delegirano 7 međunarodnih sudija iz Srbije.

- U okviru Kupa Izazivača CEV igraju se revanš mečevi šesnaestine finala glavne faze.
- U Kupu CEV su na programu revanš mečevi četvrtine finala glavne faze, nakon čega će se pobednici, zajedno sa još 4 ekipe koje će doći iz CEV Lige šamipona, plasirati u narednu, čelindž fazu ovog takmičenja.
- U CEV Ligi šampiona igraju se poslednji mečevi grupne faze takmičenja. Po 12 ekipa u ženskoj i muškoj konkurenciji će nastaviti takmičenje u CEV Ligi šampiona u okviru naredne, Play-Off faze takmičenja. U ženskoj konkurenciji to će biti po dve provoplasiraane ekipe iz svake grupe, dok će mesto među 12 najboljih ekipa u muškoj konkurenciji izboriti pobednici svake od 7 grupa kao i 5 najboljih drugoplasiranih ekipa.

- Mirko Janković sudiće kao I sudija utakmicu Chemes HUMENNE (SVK) - MOERSER SC (GER) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 11.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Dragutin Ćuk sudiće kao I sudija utakmicu Atom Trefl SOPOT (POL) - AsystelCarnaghi VILLACORTESE (ITA) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 11.12. sa početkom u 20:00č po našem vremenu.

- Vladimir Cvetković sudiće kao II sudija utakmicu Olympiacos PIRAEUS (GRE) - AZS BIALYSTOK (POL) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 12.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Nenad Davidović sudiće kao I sudija utakmicu Aris THESSALONIKI (GRE) - Kommunalnik GRODNO (BLR) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 12.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Predrag Balandžić sudiće kao II sudija utakmicu Pokka AE KARAVA (CYP) - EN Gas & Oil LUGANO (SUI) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 12.12. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Ljubomir Kovačević sudiće kao II sudija utakmicu Bre Banca Lannutti CUNEO (ITA) - Remat ZALAU (ROU) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 12.12. sa početkom u 20:30č po našem vremenu.

- Vladimir Simonović sudiće kao I sudija utakmicu Lube Banca Marche MACERATA (ITA) - Euphony ASSE-LENNIK (BEL) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 12.12. sa početkom u 20:30č po našem vremenu.

 

Zvanično najbolja muška odbojkaška ekipa na svetu, osvajač zlatne medalje na nedavno završenom svetskom klupskom prvenstvu u Dohi, gostuje u Beogradu. Utakmicu Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB) - TRENTINO Diatec (ITA), ukoliko niste u prilici da dođete u samo dvoranu, moći ćete osim prenosa uživo preko interneta da pratite i na vašim TV prijemnicima na kanalu "Arena Sport 1". Utakmica se igra u SC Šumice 12.12. sa početkom u 20:00č. Dužnost linijskih sudija na ovom susretu obavljaće Jakšić Dušan, Vasiljević Stefan, Bečanović Marko i Ljamić Vladimir, elektronski zapisnik će voditi Mićović Milena, dok će rukovalac semaforom biti Perić Anka.