grb-srbije

V kolo evropskih kupova

Champions League CEVCup CEV 2013Chellenge Cup 2013Za predstojeće pretposlednje kolo evropskih kupova u ovoj godini koje se igra od 04. do 06. decembra delegirano je osmoro međunarodnih sudija iz Srbije.
U okviru Kupa Izazivača CEV završena je kvalifikaciona faza takmičenja i po 32 najbolje ženske i muške ekipe su se plasirale u narednu glavnu fazu ovog takmičenja. Od 04. do 06. decembra igraju se prvi mečevi šesnaestine finala glavne faze, a revanši su nedelju dana kasnije.
U Kupu CEV su na programu prvi mečevi četvrtine finala glavne faze, dok su revanši nedelju dana kasnije.
U CEV Ligi šampiona igraju se utakmice pretposlednjeg kola grupne faze takmičenja.

- Boris Kolarević sudiće kao I sudija utakmicu Arkas IZMIR (TUR) - CAI TERUEL (ESP) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 04.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Slaviša Manojlović sudiće kao I sudija utakmicu Askö BüroLeben LINZ STEG (AUT) - Fenerbahce SK. - ISTANBUL (TUR) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 04.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Anđelko Popović sudiće kao I sudija utakmicu TED ANKARA Kolejliler (TUR) - Dinamo KRASNODAR (RUS) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 05.12. sa početkom u 14:00č po našem vremenu.

- Gordan Vilimanović sudiće kao II sudija utakmicu Budvanska Rivijera BUDVA (MNE) - Jihostroj CESKE BUDEJOVICE (CZE) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 05.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu. Ovu utakmicu možete pratiti i preko vaših TV prijemnika na kanalu "Arena 1".

- Goran Gradinski sudiće kao II sudija utakmicu Vakifbank ISTANBUL (TUR) - Uralochka-NTMK EKATERINBURG (RUS) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 05.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Aleksandar Petrović sudiće kao II sudija utakmicu Gas Pamvohaikos VRAHATI (GRE) - Lokomotiv KHARKIV (UKR) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 05.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Ivan Lazarević sudiće kao I sudija utakmicu Olympiacos PIRAEUS (GRE) - Levski SOFIA (BUL) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 05.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Svetlana Zotović sudiće kao II sudija utakmicu SES CALAIS (FRA) - Stiinta BACAU (ROU) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 05.12. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.


Osim naših međunarodnih sudija, obaveze kada su u pitanju utakmice evropskih kupova koje se igraju u Srbiji, imaće i naše domaće sudije, i to u funkciji linijskih sudija i zapisničara.

Na utakmici Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB) - Bank BPS Fakro MUSZYNA (POL) dužnost linijskih sudija obavljaće Nikolić Milica, Stanucanović Vanja, Davidović Milica i Milinković Biljana, elektronski zapisnik će voditi Medojević-Milinković Ana dok će rukovalac semoforom biti Perić Anka. Utakmica se igra 04.12. sa početkom u 18:00č u SC "Šumice". Ovu utakmicu možete pratiti i preko vaših TV prijemnika na kanalu "Arena 1".