grb-srbije

Četvoro naših sudija sudi u poslednjem kolu evro kupova

CEV Champions 2014Challenge Cup 2014Za poslednje kolo evropskih takmičenja u ovoj godini delegirano je četvoro naših međunarodnih sudija: Dragutin Ćuk, Svetlana Zotović, Dejan Rogić i Nenad Davidović.

 

 

- U Kupu Izazivača CEV igraju se revanš mečevi šesnaestine finala glavne faze.
- U CEV Ligi Šampiona igraju se utakmice poslednjeg VI kola ligaškog dela ovog takmičenja.

Nastavak evropskih takmičenja je 14.01.2014.

- Dragutin Ćuk sudiće kao II sudija utakmicu VakifBank ISTANBUL (TUR) - GENT Dames (BEL) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 17.12. sa početkom u 16:30č po našem vremenu.

- Svetlana Zotović sudiće kao I sudija utakmicu A.E.K. ATHENS (GRE) - SLIEDRECHT Sport (NED) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 18.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Dejan Rogić sudiće kao II sudija utakmicu TV SCHÖNENWERD (SUI) - hotVolleys VIENNA (AUT) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 18.12. sa početkom u 19:30č po našem vremenu.

- Nenad Davidović sudiće kao I sudija utakmicu RSR WALFER (LUX) - ASPTT MULHOUSE (FRA) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 19.12. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.