grb-srbije

Devetoro naših sudija sudi u evro kupovima

CEV Champions 2014Ove nedelje od 10. do 12. decembra za utakmice evropskih takmičenja delegirano je devet međunarodnih sudija iz Srbije.

- U Kupu Izazivača CEV igraju se prvi mečevi šesnaestine finala glavne faze.
- U Kupu CEV na programu su revanš mečevi osmine finala glavne faze.
- U CEV Ligi Šampiona igraju se utakmice V kola ligaškog dela ovog takmičenja.

- Mirko Janković sudiće kao I sudija utakmicu Polski Cukier Fakro MUSZYNA (POL) - SVS Post SCHWECHAT (AUT) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 10.12. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Tomislav Popović sudiće kao II sudija utakmicu Volejbal BRNO (CZE) - Euphony ASSE-LENNIK (BEL) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 10.12. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Boris Kolarević sudiće kao II sudija utakmicu Eczacibasi VitrA ISTANBUL (TUR) - SCHWERINER SC (GER) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 11.12. sa početkom u 16:00č po našem vremenu.

- Goran Gradinski sudiće kao I sudija utakmicu Halkbank ANKARA (TUR) - Tomis CONSTANTA (ROU) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 11.12. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Ivan Lazarević sudiće kao I sudija utakmicu Tauron MKS DABROWA GORNICZA (POL) - Dinamo KAZAN (RUS) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 11.12. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Vladimir Simonović sudiće kao II sudija utakmicu Prosecco Doc-Imoco CONEGLIANO (ITA) - Unendo Yamamay BUSTO ARSIZIO (ITA) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 11.12. sa početkom u 20:30č po našem vremenu.

- Aleksandar Petrović sudiće kao II sudija utakmicu Andreoli LATINA (ITA) - Precura ANTWERPEN (BEL) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 11.12. sa početkom u 20:30č po našem vremenu.

- Predrag Balandžić sudiće kao II sudija utakmicu HAIFA Volleyball (ISR) - Teva GÖDÖLLÖI (HUN) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 12.12. sa početkom u 19:40č po našem vremenu.

- Dragutin Ćuk sudiće kao I sudija utakmicu Copra Elior PIACENZA (ITA) - TOURS VB (FRA) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 12.12. sa početkom u 20:30č po našem vremenu.