grb-srbije

Sastanak pred početak sezone

U subotu 12. oktobra 2013. godine u 12 časova u učionici Gimnazije, u ulici Koste Stamenkovića br. 15 u Leskovcu biće održan obavezan sudijski sastanak i testiranje pred takmičarsku sezonu 2013/14. za sve sudije koji su na listi Međuokružne odbojkaške lige Leskovca.

Na sastanku će sudije biti upoznate sa novinama koje će biti prezentovane na sudijskom sastanku u Beogradu koji će biti održan 06. oktobra 2013. godine. Nakon održavanja sastanka biće izvršeno testiranje sudija koji su na listi Međuokružne odbojkaške lige Leskovca.

Literaturu za testiranje možete naći na sajtu Udruženja odbojkaških sudija Srbije (www.uoss.rs) u sekciji „Dokumenti" » „Pravila igre" i to:
• FIVB pravila igre 2013 – 2016 (ćirilica)
• Kejsbuk 2011

Ko ne prisustvuje seminaru u naznačenom terminu, ili ne pokaže neophodan minimum znanja na obaveznom testiranju (za uspeh na testiranju biće neophodno 90% tačnih odgovora), polagaće testove u sledećem terminu, o čemu će naknadno biti obavešten.

Ukoliko je neko od sudija ili K-D sprečen da prisustvuje seminaru, obavezan je da svoje obrazloženje pismom (Bulevar oslobođenja 15/5, 16000 Leskovac) ili elektronskom poštom (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) dostavi predsedniku Sudijske organizacije MOS Leskovca.