grb-srbije

Leto na pesku

Naš sudija na finaluNovi Sad je u periodu od 15–19.07.2009. godine bio poprište vrhunskih parova u odbojci na pesku. Igrao se prvi CEV CHALLENGER turnir na kome je bilo 39 parova iz 16 zemalja Evrope. Spektakl je bio veliki, a uveličala su ga i tri naša para koja su učestvovala u glavnom turnir. Prelepo je bilo poslednjeg dana, divno vreme, prepuno gledalište na Štrandu, loptu za finale donosi padobranac s’ neba a Leko Robert daje znak za poslednji meč na velikom turniru.

Sudije - CEV Challenger Novi SadCeo teret suđenja podnele su naše sudije, sudija sa strane nije bilo. Gospodin Yean Pierre Fleutiaux, CEV Tehnički Supervizor bio je prezadovoljan celom organizacijom i svim ljudima koji su, svaki na svoj način doprineli da sve ovo ostane u nezaboravnom sećanju svih učesnika. Francuz je posebno zadovoljan suđenjem Leka Roberta, što je i naveo u svom izveštaju prosleđenom CEV-u. Pohvale je dobila i Ivana Verenčević ali i Milan Grbić, Jazić Maja, Španović Dušan i Prica Vladan, koji su obavljali dužnost sudija. Šućur Aleksandra, Divijački Milan, Trojić Igor, Grujičić Dragan, Milošević Vladimir i Petrović Sanja obavljali su dužnost zapisničara i asistenta zapisničara. Linijske sudije bile su Đuričin Aleksandar, Berković Branko, Stojanac Vladimir, Maoduš Nenad, Arsić Srđan i Spasić Rastko.

Stiže Mikasa za finalni mec

Gospodinu Yean Pierre su neposredno pomagali Bojana Bogićević-Dukić, Direktor takmičenja turnira i Dragan Grbić, Vrhovni sudija turnira.

Stiže Mikasa

CEV Technical Supervizor - Jean Pierre Fleutiaux

Napor za sve veoma veliki, ali uspeh još veći, uz mnogo reči pohvale od igrača, organizatora i rukovodstva CEV CHALLENGER turnira.

Ovo je bio drugi VIP Masters turnir ove godine, Ada je prošla dolazi Niš i onda rastanak ponovo u Novom Sadu.

Dok se odmarate negde po belome svetu i vidite pesak setite se nas sa peska mićemo na odmor kasnije.