grb-srbije

Odbojka na pesku: Redovan seminar i kurs za nove sudije u istom danu

pesak 1U konferencijskoj sali "Petrograd" beogradskog "Belgrade City" hotela u prepodnevnim časovima održan je kurs za nove sudije odbojke na pesku dok je u poslepodnevnim časovima održan obavezan sudijski seminar pred novu sezonu. Kursu i seminaru prisustvovalo je 50 sudija iz Subotice, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Kule, Zrenjanina, Kleka, Šapca, Loznice, Bogatića, Beograda, Valjeva, Kraljeva, Trstenika i Niša.

Ispred Predsedništva UOSS, seminaru su prisustvovali Predsednik sudijske Komisije za odbojku na pesku, Đorđe Zelenović, član Komisije, Dušan Španović i sekretar UOSS, Branislav Jovančić.

Predavači na kursu za nove sudije bili su Vladimir Milošević, međunarodni sudija Odbojke na pesku i Aleksandra Šućur, koja će predstavljati UOSS na predstojećem kursu za međunarodne sudije Odbojke na pesku.

Ispred OSS, seminaru i kursu, prisustvovao je Direktor takmičenja OSS za Odbojku na pesku, Grbić Dragan, koji je prisutne detaljno upoznao šta se od njih traži i na šta da budu spremni u predstojećoj sezoni.

 

pesak 2

pesak 4