grb-srbije

I muški deo UOSNS odigrao šampionski

Udruženje odbojkaških sudija Novog Sada (UOSNS) je u svoje vitrine stavilo još jednu zlatnu medalju – ovog puta zahvaljujući manje lepom delu sudijske organizacije. Naime, isto kao i lepa ženska ekipa pre dve nedelje, muškarci su takođe bili uspešni u finalu i osvojili zlatnu medalju u finalu NS Biznis lige Novog Sada! U finalu je poražena odlična ekipa Čistoća (Novi Sad) sa 2:1. U skroz atraktivnoj utakmici naši momci su pokazali dva lica:

1. pozitivno - koje se odnosilo na kvalitetan pristup i odličnu partiju u prvom i trećem setu, ali i 2. koje se odnosi na nervozu, zahvaljujući kojoj je i izgubljen set. Neko je u publici prokomentarisao: „Ne daj Bože da se sudije slože!“ Tako je na kraju i bilo, pa zlatna medalja dolazi u prave ruke! Publika u maloj sali SPENS-a mogla je da uživa u lepim akcijama obe ekipe, pogotovo naše, koja je vrlo često pokazala svu raskoš i atraktivnost odbojke! Slučajni prolaznici su bili veoma zbunjeni: zašto je finale prebačeno u malu salu i počelo ranije!?!?! Naravno, mislili su na finale superligaškog plej ofa u muškoj konkurenciji, koje je odigrano u velikoj sali, neposredno po završetku naše utakmice! U finalnoj utakmici NS Biznis lige Novog Sada, UOSNS su predstavljali: Goran Tanasković (trener), Vladimir Stojanac, Srđan Arsić, Nedeljko Šatora, Branko Berkovć, Goran Glušac, Dušan Španović, Robert Leko, Boris Kolarević i Anđelko Popović. Da ne bi pojedinci kod devojaka ili momaka ostali nepomenuti, objavljujemo imena svih koji su dali svoj doprinos ovom lepom uspehu:

Anđelko Popović, Aleksandra Šućur, Boris Kolarević, Maja Jazić, Robert Leko, Marija Mićanović, Dušan Španović, Sanja Nikolić, Milan Divjački, Maja Bogdan, Goran Glušac, Sonja Boloban, Rastko Spasić, Jelena Đukić, Srđan Arsić, Sara Jokić, Vladimir Balać, Zorana Marčetić, .Branislav Berković, Tanja Muzer, Nenad Maoduš, Sanja Petrović, Bogdan Pavković, Jasmina Ranđelović, Vladimir Stojanac, Tamara Tomić, Goran Tanasković, Andrijana Ćurguz, Nedeljko Šatora, Ivona Šobot, Milorad Šibul, Maja Jolović, Dragan Grujičić, Maja Stojaković, Stanislava Strizović i Anja Bosnić

U prepunom holu SPENS-a, u Gradskoj kafani, ekipe su uz prisustvo brojnih učesnika i zvanica, dobile zlatne medalje i pehare za osvojena prva mesta. I kako šlag na tortu ide na kraju, dva pojedinca iz naših ekipa su proglašeni i za najbolje učesnike turnira, za koje su takođe, dobili pehare. To su: Sanja Petrović i Nedeljko Šatora!