grb-srbije

VIII kolo evropskih kupova

Champions League CEVCup CEV 2013Chellenge Cup 2013Naredno VIII kolo evropskih kupova se igra od 22. do 24. januara. U Kupu Izazivača CEV igraju se revanš mečevi osmine finala glavne faze. U Kupu CEV na programu su revanš mečevi čelindž faze takmičenja, nakon čega će se 4 najbolje ekipe plasirati u finalnu fazu ovog takmičenja. U okviru CEV Lige šampiona igraju se revanš mečevi prvog dela Play-Off faze takmičenja.

Za ovo kolo evropskih kupova delegirano je 4 međunarodnih sudija iz Srbije.

- Goran Gradinski sudiće kao I sudija utakmicu Zenit KAZAN (RUS) - BERLIN Recycling Volleys (GER) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za muškarce. Utakmica se igra 22.01. sa početkom u 16:00č po našem vremenu.

- Mirko Janković sudiće kao II sudija utakmicu Delecta BYDGOSZCZ (POL) - MOERSER SC (GER) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za muškarce. Utakmica se igra 23.01. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Predrag Balandžić sudiće kao II sudija utakmicu Hapoel KFAR-SABA (ISR) - Aurubis HAMBURG (GER) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 23.01. sa početkom u 20:30č po našem vremenu.

- Ivan Lazarević sudiće kao I sudija utakmicu Maliye Milli Piyango ANKARA (TUR) - Jihostroj CESKE BUDEJOVICE (CZE) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 24.01. sa početkom u 17:00č po našem vremenu.