grb-srbije

Evropski šampionat za mlade - druga runda

CEV YouthNova godina nam je sve bliža, i većina naših članova će iskoristiti pauzu u domaćim i evropskim takmičenjima za odmor i slobodne aktivnosti, da bi, kada krenu takmičenja, mogli ponovo da budu na visini zadatka, kada je u pitanju sudijski i kontrolorski posao. Međutim, četvoro naših članova neće odmarati za predstojeće praznike.

Od 03. do 07. januara 2013. održava se druga runda Evropskog šampionata za mlade. Pravo nastupa imaju devojke do 18 godina i dečaci do 19 godina. Po 29 ekipa i u konkurenciji devojaka i u konkurenciji dečaka je podeljeno u 5 grupa. Takmičenje u okviru svake od grupa se održava u jednom od evropskih gradova. Devojke će igrati u gradovima: Moscow (RUS), Brno (CZE), Lutsk (UKR), Nova Gorica (SLO) i N. Ionia Magnisias (GRE). A dečaci će nastupiti u gradovima: Brno (CZE), Jelgava (LAT), Nitra (SVK), Ankara (TUR) i Kecskemet (HUN).

Ulogu sudija na ovom takmičenju imaće Vladimir Cvetković na utakmicama koje se budu igrale u Novoj Gorici (SLO) i Mirko Janković na utakmicama koje se budu igrale u gradu N. Ionia Magnisias (GRE). U oba ova grada će nastupiti devojke.

Ulogu kontrolora suđenja imaće Zorica Bjelić na utakmicama koje se budu igrale u Brnu (CZE) i Vladimir Ćuk na utakmicama koje se budu igrale u Ankari (TUR). Na utakmicama u Brnu će nastupiti devojke, dok će u Ankari igrati dečaci.

Tačan podatak o utakmicama naših članova kao i eventualno link za live stream biće postavljen u okviru ove vesti onog trenutka kada nam bude dostupan.

03.01. u 14:30č po našem vremenu Mirko Janković sudiće kao prvi sudija utakmicu grupe E između reprezentacija Francuske i Finske.

03.01. u 20:00č po našem vremenu Vladimir Cvetković sudiće kao drugi sudija utakmicu grupe D između reprezentacija Bugarske i Slovačke.

04.01. u 17:00č po našem vremenu Mirko Janković sudiće kao drugi sudija utakmicu grupe E između reprezentacija Grčke i Azerbejdžana.

04.01. u 20:00č po našem vremenu Vladimir Cvetković sudiće kao prvi sudija utakmicu grupe D između reprezentacija Izraela i Bugarske.

05.01. u 14:30č po našem vremenu Mirko Janković sudiće kao prvi sudija utakmicu grupe E između reprezentacija Azerbejdžana i Francuske.

05.01. u 17:30č po našem vremenu Vladimir Cvetković sudiće kao drugi sudija utakmicu grupe D između reprezentacija Slovenije i Izraela.

06.01. u 17:00č po našem vremenu Mirko Janković sudiće kao drugi sudija utakmicu grupe E između reprezentacija Finske i Grčke.

06.01. u 17:30č po našem vremenu Vladimir Cvetković sudiće kao prvi sudija utakmicu grupe D između reprezentacija Bugarske i Slovenije.

07.01. u 17:00č po našem vremenu Mirko Janković sudiće kao prvi sudija utakmicu grupe E između reprezentacija Azerbejdžana i Finske.

07.01. u 20:00č po našem vremenu Vladimir Cvetković sudiće kao drugi sudija utakmicu grupe D između reprezentacija Slovačke i Izraela.