grb-srbije

FIVB Svetsko klupsko prvenstvo 2012.

brick CWCH Doha

U glavnom gradu Katara, Dohi, od 13. do 19. oktobra održaće se FIVB Svetsko prvenstvo za klubove. Na turniru učestvuje 8 najboljih muških ekipa i 6 vodećih ženskih ekipa, koje predstavljaju 5 kontinenata. Srbiju će na ovom turniru predstavljati FIVB sudija Dejan Jovanović. Pojedine utakmice ovog turnira moći ćete uživo da pratite preko Laola TV.

Od 13. do 17. oktobra na programu je grupna faza takmičenja, dok će se 18. oktobra odigrati polufinalne utakmice. Utakmice za zlatnu i bronzanu medalju u obe konkurencije igraju se 19. oktobra.

13.10. u 16:00č po našem vremenu Dejan Jovanović sudiće kao drugi sudija utakmicu grupe B, u muškoj konkurenciji, između ekipa: PGE Skra BELCHATOW (POL) - ZAMALEK (EGY), koju možete uživo pratiti preko Laola TV.

14.10. novi dan, nova utakmica. Ovoga puta imate priliku da Dejana Jovanovića uživo gledate kao prvog sudiju u utakmici grupe A, u muškoj konkurenciji, a sastaju se: Sada Cruzeiro (BRA) - Al-Rayyan (QAT). Utakmica počinje u 18:00č po našem vremenu. Očekuje se uzbudljiva i neizvesna utakmica, s obzirom da je ekipa Al-Rayyan u 1. kolu dobro namučila italijanski Trentino, uzevši im 2 seta.

16.10. se igra poslednje kolo grupe A u muškoj konkurenciji. Dejan Jovanović će kao prvi sudija suditi utakmicu Trentino Diatec Trento (ITA) - Sada Cruzeiro (BRA) koja odlučuje o prvom mestu u grupi. Utakmica počinje u 14:00č po našem vremenu.

19.10. turnir u Dohi je ušao u samu završnicu. Poslednjeg dana turnira igraju se utakmice za zlatnu i bronzanu medalju u obe konkurencije. U ženskoj konkurenciji, u finalu, se sastaju Sollys Nestle (BRA) - Rabita Baku (AZE). Svi možemo biti ponosni na činjenicu da će ovu utakmicu, kao prvi sudija, suditi Dejan Jovanović. Utakmica počinje u 16:00č po našem vremenu. Naravno, kao i do sada, i ovu utakmicu možete pratiti uživo.