grb-srbije

Gradinski, Simonović i Lazarević sude u Svetskoj Ligi - V. Ćuk i Reljin supervizori FIVB

fivb-world-leagueFIVB Svetska Liga 2015 koja se održava 26. put se očekuje da bude najveće i najbolje organizovano takmičenje. Na takmičenju učestvuju 32 nacaionalnih selekcija podeljenih u 8 grupa. Takmičenje je počelo 16. maja a završiće se finalnom utakmicom 19. jula 2015. godine. Tokom celog turnira selekcije će ugostiti 62 grada domaćina.

Na ovom prestižnom takmičenju osim naše nacionalne selekcije naći će se i nekoliko naših članova. To su naše međunarodne sudije: Goran Gradinski, Vladimir Simonović i Ivan Lazarević. Takođe, Vladimir Ćuk i Jelena Reljin biće supervizori FIVB na utakmicama I i II divizije (grupe A do E).

- 05. i 06. juna od 20:25 po našem vremenu Goran Gradinski sudiće utakmice između nacionalnih selekcija Poljske i Irana. Obe utakmice se igraju u Čestohovi (Poljska).

- 06. i 07. juna od 02:40 po našem vremenu Vladimir Simonović sudiće utakmice između nacionalnih selekcija Kube i Bugarske. Obe utakmice se igraju u Havani (Kuba).

- 13. i 14. juna od 17:10 po našem vremenu Goran Gradinski sudiće utakmice između nacionalnih selekcija Rusije i Irana. Obe utakmice se igraju u Kazanju (Rusija).

- 03. i 04. jula od 18:30 po našem vremenu Vladimir Simonović sudiće utakmice između nacionalnih selekcija Irana i Rusije. Obe utakmice se igraju u Teheranu (Iran).

- 03. i 04. jula od 20:10 po našem vremenu Ivan Lazarević sudiće utakmice između nacionalnih selekcija Belgije i Holandije. Obe utakmice se igraju u Antverpenu (Belgija).