grb-srbije

WL: Finale Play-Off-a: Vizura - NIS Spartak na RTS-u

Wiener liga logoU Finale Play-Offa za seniorke Wiener Städtische Superlige našle su se ekipe Vizure i NIS Spartaka. Prva utakmica je odigrana 25.04.2015. godine, slavila je ekipa Vizure rezultatom 3:1. Sve utakmice Finala Play-Offa kako za seniorke tako i za seniore prenosiće RTS.

29.04. sa početkom u 18:00č igra se druga utakmica Vizura - NIS Spartak u SC Vizura na Novom Beogradu. Sudijski kolegijum na ovom meču činiće prvi sudija Ivan lazarević, drugi sudija Svetlana Zotović, dok će kontrolor-delegat na susretu biti Dragutin Ćuk.

02.05. sa početkom u 18:00č igra se treća utakmica NIS Spartak - Vizura u HS Dudova šuma u Subotici. Sudijski kolegijum na ovom meču činiće prvi sudija Mirko Janković, drugi sudija Zoran Radovanović, dok će delegat na susretu biti Ana Avramović.

05.05. sa početkom u 18:00č igra se treća utakmica NIS Spartak - VizuraVizura u HS Dudova šuma u Subotici. Sudijski kolegijum na ovom meču činiće prvi sudija Goran Gradinski, drugi sudija Dejan Rogić, dok će delegat na susretu biti Jelena Reljin.

Titulu prvaka Srbije je osvojila ekipa Vizure pobedivši u finalu sa 3:1 u pobedama.