grb-srbije

Balandić P., Petrović A. i Rogić D. sude u završnici Kupa Izazivača CEV

CEV Challenge 2015Poslednja nedelja evrospkih kupova doneće rasplet i konačan izgled finalnih turnira u sva tri evropska takmičenja.

- U Kupu Izazivača CEV igraju se revanš mečevi četvrtfinala glavne faze. Pobednici dvomeča će se plasirati na Finalni turnir.

- U Kupu CEV na programu su revanš mečeve Čelindž faze, gde se 8 ekipa bori za prolaz dalje i plasman na Finalni turnir.

- U CEV Ligi šampiona igraju se revanš utakmice Playoff 6 faze. Nakon dve odigrane utakmice znaće se tri ekipe koje će zajedno sa domaćinom učestvovati na Finalnom turniru.

Trojica naših međunarodnih sudija delegirana su za poslednju nedelju evro kupova: Predrag Balandić, Aleksandar Petrović i Dejan Rogić.

- 10.03. 2015. u 16:00č po našem vremenu Predrag Balandžić sudiće kao II sudija utakmicu Khimik YUZHNY (UKR) - Stod Volley STEINKJER (NOR) koja se igra u okviru glavne faze Kupa Izazivača CEV za žene.

- 11.03. 2015. u 18:00č po našem vremenu Aleksandar Petrović sudiće kao II sudija utakmicu BURSA BBSK (TUR) - Rote Raben VILSBIBURG (GER) koja se igra u okviru glavne faze Kupa Izazivača CEV za žene.

- 12.03. 2015. u 15:00č po našem vremenu Dejan Rogić sudiće kao II sudija utakmicu Uralochka-NTMK EKATERINBURG (RUS) - AON Pannaxiakos NAXOS (GRE) koja se igra u okviru glavne faze Kupa Izazivača CEV za žene.