grb-srbije

OSB: Prenosi juniorskih utakmica - kolo III

OSBPrenosimo vest da je Odbojkaški savez Beograda omogućio direktan prenos utakmica mlađih kategorija. Takođe, dostupni su i video snimci ranije odigranih utakmica. Obezbeđen je prenos utakmica koje se igraju u SC Sport Eko, i to su uglavnom utakmice kadetske i juniorske lige Prvenstva Beograda.

Direktne prenose utakmica možete pogledati OVDE.

Snimke sa utakmica možete pogledati OVDE.

- 03.11.2014. u 21:00č igraće se utakmica Obrenovac - Laki star u okviru III kola za juniore. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Stanko Jelisić, drugi sudija Maja Pajović, dok će zapisnik voditi Tea Tašić.

- 04.11.2014. u 20:30č igraće se utakmica Vizura - Sterija u okviru V kola za juniorke. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Vladimir Milošević, drugi sudija Katarina Životić, dok će zapisnik voditi Mladen Pavlica.

- 05.11.2014. u 21:00č igraće se utakmica Roda - AS u okviru III kola za juniore. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Vladan Prica, drugi sudija Raško Jovanović, dok će zapisnik voditi Sara Negić.

- 06.11.2014. u 20:30č igraće se utakmica Vizura - Sterija u okviru V kola za juniorke. Sudijski kolegijum na ovoj utakmici činiće prvi sudija Biljana Milinković, drugi sudija Vladimir Valjarević, dok će zapisnik voditi Jelena Stiković.