grb-srbije

Četvorica naših sudija sude u Evro kupovima

CEV Champions 2014CEV Cup 2014Challenge Cup 2014Naredne nedelje od 11. do 13. februara za utakmice evropskih takmičenja delegirano je četvorica naših međunarodnih sudija: Vladimir Simonović, Goran Gradinski, Anđelko Popović i Predrag Balandžić.


- U Kupu Izazivača CEV igraju se revanš utakmice četvrtine finala glavne faze, pobednici će se plasirati u Finalnu fazu takmičenja.
- U Kupu CEV na programu su revanš mečevi Čelindž faze, pobednici će se plasirati u Finalnu fazu takmičenja.
- U CEV Ligi Šampiona najboljih 6 klubova igraju revanš mečeve Play-Off faze takmičenja posle čega će se tri pobednika plasirati na finalni turnir.

- Vladimir Simonović sudiće kao I sudija utakmicu Dinamo KAZAN (RUS) - Volero ZÜRICH (SUI) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 11.02. sa početkom u 16:00č po našem vremenu.

- Goran Gradinski sudiće kao II sudija utakmicu RC CANNES (FRA) - VakifBank ISTANBUL (TUR) koja se igra u okviru CEV Lige šampiona za žene. Utakmica se igra 12.02. sa početkom u 20:00č po našem vremenu.

- Anđelko Popović sudiće kao I sudija utakmicu SLIEDRECHT Sport (NED) - Zarechie ODINTSOVO (RUS) koja se igra u okviru Kupa Izazivača CEV za žene. Utakmica se igra 12.02. sa početkom u 20:00č po našem vremenu.

- Predrag Balandžić sudiće kao I sudija utakmicu Tomis CONSTANTA (ROU) - Maliye Milli Piyango ANKARA (TUR) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 13.02. sa početkom u 17:00č po našem vremenu.