grb-srbije

Devetoro sudija iz Srbije u II kolu evropskih kupova!

CEV Champions 2014CEV Cup 2014Challenge Cup 2014Od 26. do 31. oktobra igraju se utakmice II kola evropskih kupova.

- U Kupu Izazivača CEV igraju se revanš mečevi prvog kruga kvalifikacione faze.
- U Kupu CEV na programu su revanš mečevi šesnaestine finala glavne faze.
- U CEV Ligi Šampiona igraju se utakmice II kola ligaškog dela ovog takmičenja.

Za ove utakmice delegirano je devet međunarodnih sudija iz Srbije! Utakmice u evropskim kupovima ovog kola imaće: Dragutin Ćuk, Anđelko Popović, Boris Kolarević, Ivan Lazarević, Stanislava Simić, Goran Gradinski, Nenad Davidović, Vladimir Cvetković i Aleksandar Petrović.

- Dragutin Ćuk sudiće kao I sudija utakmicu ACH Volley LJUBLJANA (SLO) - Marek Union-Ivkoni DUPNITSA (BUL) koja se igra u okviru grupe A CEV Lige Šampiona za muškarce. Utakmica se igra 29.10. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Anđelko Popović sudiće kao I sudija utakmicu Bre Banca Lannutti CUNEO (ITA) - NANTES Rezé Métropole (FRA) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 29.10. sa početkom u 20:30č po našem vremenu.

- Boris Kolarević sudiće kao II sudija utakmicu Galatasaray ISTANBUL (TUR) - Knack ROESELARE (BEL) koja se igra u okviru grupe G CEV Lige Šampiona za muškarce. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 16:30č po našem vremenu.

- Ivan Lazarević sudiće kao II sudija utakmicu Olympiacos PIRAEUS (GRE) - Belogorie BELGOROD (RUS) koja se igra u okviru grupe B CEV Lige Šampiona za muškarce. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 17:00č po našem vremenu.

- Stanislava Simić sudiće kao II sudija utakmicu OK POREC (CRO) - Hapoel KFAR SABA (ISR) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 18:00č po našem vremenu.

- Goran Gradinski sudiće kao I sudija utakmicu VfB FRIEDRICHSHAFEN (GER) - Zaksa KEDZIERZYN-KOZLE (POL) koja se igra u okviru grupe G CEV Lige Šampiona za muškarce. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Nenad Davidović sudiće kao II sudija utakmicu hotVolleys VIENNA (AUT) - Prefaxis MENEN (BEL) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Vladimir Cvetković sudiće kao I sudija utakmicu Ethnikos ALEXANDROUPOLIS (GRE) - PGE Skra BELCHATOW (POL) koja se igra u okviru Kupa CEV za muškarce. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 19:00č po našem vremenu.

- Aleksandar Petrović sudiće kao I sudija utakmicu Volley KÖNIZ (SUI) - Nova KBM Branik MARIBOR (SLO) koja se igra u okviru Kupa CEV za žene. Utakmica se igra 30.10. sa početkom u 19:30č po našem vremenu.