grb-srbije

Goran Gradinski sudi na Finalnom turniru CEV Lige šampiona

Champions League CEVKao što ste imali prilike da pročitate na naslovnoj strani sajta, 9. i 10. marta u Istanbulu u Turskoj održava se Finalni turnir CEV Lige šampiona za žene za 2013. godinu. Nakon završetka dve faze takmičenja, tokom kojih je odigrano 90 utakmica, tri najbolje ženske ekipe boriće se zajedno sa domaćinom Finalnog turnira za titulu najbolje ekipe u najprestižnijem klupskom takmičenju u Evropi. Na Finalnom turniru učestvuju: Vakifbank ISTANBUL (TUR), Rabita BAKU (AZE) , Unendo Yamamay BUSTO ARSIZIO (ITA) kao i domaćin Galatasaray Daikin ISTANBUL (TUR).

Goran Gradinski, međunarodni sudija, određen je za jednog od sudija Finalnog turnira. Čestitamo mu na tome.

Obe polufinalne utakmice, kao i utakmica za treće i prvo mesto, biće prenošene uživo preko Interneta i možete ih gledati na Laola1 TV. Utakmice na kojima Goran bude sudio biće objavljene u okviru ove vesti, a takođe će biti postavljeni i linkovi za live stream tih utakmica.

09.03. sa početkom u 16č po našem vremenu igra se druga polufinalna utakmica u kojoj se sastaju dve domaće ekipe Galatasaray Daikin ISTANBUL (TUR) i Vakifbank ISTANBUL (TUR). Goran Gradinski je određen za I sudiju na ovom susretu.

10.03 sa početkom u 16č po našem vremenu igra se finali susret u kome se sastaju Vakifbank ISTANBUL (TUR) - Rabita BAKU (AZE). Goran Gradinski je određen za II sudiju na ovom susretu.