grb-srbije

Finalni turnir Kupa Srbije za odbojkašice

kup srbije logo9. i 10. februara igra se finalni turnir 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica. Na finalnom turniru učestvuju 4 ekipe: Vizura Vol Art (Beograd) koja je i organizator turnira, TENT (Obrenovac), NIS Spartak (Subotica) i Crvena zvezda (Beograd). Sve utakmice Finalnog turnira će se igrati u Hali Sportova na Novom Beogradu.

Na Finalnom turniru 47. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica sudiće Svetlana Zotović, kandidat za međunarodnog sudiju, Stanislava Simić, kandidat za međunarodnog sudiju, Boris Kolarević, međunarodni sudija i Mirko Janković, međunarodni sudija. Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS, biće predsednik takmičarskog žirija, a Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL, je određen za delegata Finalnog turnira. Dušan Keser, vrhovni sudija UOSS, biće vrhovni sudija Finalnog turnira, a Zorica Bjelić, FIVB sudija, određena je za kontrolora suđenja UOSS na Finalnom turniru Kupa Srbije.

Prva polufinalna utakmica između ekipa Vizure Vol Art i TENT-a igra se 09.02. od 16:00č. Za sve one koji ne budu u prilici da dođu u dvoranu, obezbeđen je prenos uživo ove utakmice na kanalu RTS 2.

Druga polufinalna utakmica između ekipa NIS Spartaka i Crvene zvezde igra se 09.02. od 18:30č.

Finale će se igrati 10.02. od 18:30č. I za ovu utakmicu obezbeđen je prenos uživo na kanalu RTS 2.