grb-srbije

SK MOS Zaječar: dogovori pred novu takmičarsku godinu

U petak, 9. septembra, održan je sastanak Sudijske komisije MOS Zaječar. Sastanku su prisustvovale i sudije koje su položile za zvanje sudija u Kladovu 6. avgusta 2011.
Dnevni red i zaključci sa sastanka:
1. Izveštaj sa polaganja za viši rang i sa polaganja u Kladovu za rang sudija
Izveštaj o polaganju za viši rang - regionalni sudija je podneo Dejan Dobrivojević, sada već regionalni sudija, koji je polagao na 46. Trofeju Beograda.
Izveštaj o polaganju u Kladovu podneo je Bratislav Stefanović, nacionalni sudija, koji je bio član komisije za polaganje.

2. Izbor vrhovnog sudije
Na predlog predsednika SK, jednoglasno je za vrhovnog sudiju u sezoni 2011/2012 izabran Bratislav Stefanović, trenutno kandidat za kontrolora-delegata na listi Druge lige.

3. Predlog liste sudija Regionalne lige u sezoni 2011/2012
Nakon izjašnjavanja članova SK koji nisu bili prisutni, biće formirana lista sudija Regionalne lige u sezoni 2011/2012
4. Nabavka sudijske uniforme
Na osnovu dogovora sa prethodnog sastanka, sve prisutne sudije su se složile sa predlogom predsednika Sudijske komisije da se organizovano izvrši  nabavka majica (bele boje) i dukseva (teget) od firme DaCapo koja je već opremila sudije sa viših liga.
5. Organizovanje seminara za odbojkaške sudije
U narednom periodu biće organizovan još jedan seminar za sticanje zvanja odbojkaški sudija. Termin održavanja seminara i ostali detalji biće dogovoreni na narednom sastanku SK MOS Zaječar.
6. Seminar pre početka lige
Pre početka Regionalne lige biće održan seminar za sudije sa liste.

20110909_zajecar_sastanak sk