grb-srbije

Prvi sudija SO OS Beograda Zorica Bjelić, određeno Predsedništvo

Zorica Bjelić, FIVB sudija, izabrana je sinoć za predsednicu Sudijske organizacije Odbojkaškog saveza Beograda i time preuzela najveći deo odgovornosti za razvoj sudija u glavnom gradu u naredne četiri godine. Na osnovu odluke Skupštine SO OSB, koju je sinoć činilo 92 od ukupno 129 sudija i K-D iz Beograda, Mladenovca, Obrenovca i Lazarevca, Zorica Bjelić će svoje saradnike u Predsedništvu odrediti naknadno, a disciplinskog sudiju će odrediti Predsedništvo SO OSB. Za delegate na Izbornoj skupštini UOSS, koja će biti održana 3. oktobra, SO OSB je odredilo prof. dr Vladimira Ćuka, Zoricu Bjelić (koja će, s obzirom da će tada sudti na Svetskom prvenstvu u Italiji, svoje ovlašćenje dati Draganu Tadiću) i Dejana Jovanovića.

Galerija fotografija

 

Članovi Predsedništva Sudijske organizacije Odbojkaškog saveza Beograda od 21.9.2010. su: Zorica Bjelić, FIVB međunarodni sudija - predsednik, Dragan Tadić, nacionalni sudija i direktor takmičenja OSS, Jovana Živanić, regionalni sudija sa liste Druge lige, Aleksandar Glišić, nacionalni sudija sa liste Prve lige, i Vladimir Cvetković, nacionalni sudija sa liste Superlige.

Vrhovni sudija: Dušan Keser, nacionalni sudija, K-D Super i Prve lige i vrhovni sudija UOSS.

Sekretar SO OSB: Branislav Jovančić, regionalni sudija sa liste Druge lige.

Disciplinski sudija: Dragomir Gerasimović, delegat Prve, Super i CEV Indesit Lige Šampiona.

Nadzorni odbor: Zvonimir Rostohar, predsednik Nadzornog odbora OS Beograda, Zoran Golubović i Tomislav Kukanjac.

Komisija za praćenje mlađih sudija: Goran Jovanović - Đovani, nacionalni sudija i K-D Super i Prve lige, Goran Gradinski, međunarodni sudija, i Igor Miljković, nacionalni sudija sa liste Superlige.