grb-srbije

Beograd: posle 44. "Trofeja Beograda" žurka u Košutnjaku

Mnogo lepo i veselo bilo je u košutnjačkoj šumi, na periferiji glavnog grada, po završetku 44. »Trofeja Beograda«. Tamo se uputilo tridesetak mladih odbojkaških sudija, članova SO OS Beograda. Bogami su itekako zalužili da se malo opuste, jer su pre i za vreme turnira bili pod stresom – neki zbog polaganja ispita za viši sudijski rang,

 

neki zbog strasnog predavanja dobrovoljnom angažovanju tokom trodnevnog turnira koje je učinilo da se svi učesnici vrate kući sa osmehom, neki zbog toga što im je pružena prilika da sude važne utakmice, a neki zbog pomalo od svega nabrojanog. I svi su uspeli.

Bilo je u Košutnjaku i trenera, a skup je imao međunarodni karakter jer se mladim Beograđankama i Beograđanima pridružila Kubanka Ljilja, igračica Zvezde, kojoj je tokom sezone 2008/2009. regionalni sudija Jovana Živanić pomagala da preskače jezičke barijere. Jučerašnja sudijska žurka u Košutnjaku potrajala je do kasno uveče, atmosfera i entuzijazam su, kao što se vidi sa fotografija Bojane Nikolić, bili za najvišu ocenu. Ne samo zbog toga što su i sudijske i dobrovoljačke poslove obavili kako treba, nego i zato što im ovo nije bilo prvo druženje ovakve vrste: BRAVO, MOMCI I DEVOJKE!!!

 

02 kosutnjak.jpg