grb-srbije

Sudije znaju da igraju Odbojku!

Za sudije MO Novi Sad, pištaljka i posao (fakultet ili škola) nisu jedini resursi na koje polažu svoje vreme. Vrlo bitna stavka je i druženje, a još kada je osnov odbojka - onda to druženje sasvim dobija na punoći. Za mušku i žensku ekipu sudija MO Novi Sad 4. decembra 2008. započelo je takmičenje u odbojci koje se zove NS biznis liga.

 

Ligu čini po 10 ekipa u obe konkurencije i igra se na dva dobijena seta, svako sa svakim u dvokružnom sistemu. U prvim utakmicama ženska ekipa je bila bolja od ekipe SPENS i pobedila sa 2:0, a muška ekipa je bila bolja od JKP ČISTOĆA, takođe sa 2:0 u setovima. Za žensku ekipu su igrale: Šućur, Đukić, Tomić, Šobot, Jazić, Mićanović, Nikolić, Petrović i Boloban, uz trenera G. Tanaskovića. Mušku ekipu su predstavljali: Kolarević, Leko, Španović, Divijački, Maoduš, Spasić, Berković, Šatora, Šibul, Stojanac, Popović i, naravno, trener G. Tanasković. Pored pobede, vedroj atmosferi na tribinama su doprineli pravi navijači, odnosno navijačice (sudije MO Novi Sad), koji su bodrili svoje kolege. Utakmicu su sudili V. Balać i S. Arsić.

Napomena: imamo obećanje da će nam fotografije ženske i muške ekipe MO Novi Sad biti dostavljane posle finanlnog takmičenja NS biznis lige, odmah sa pobedničkog postolja