grb-srbije

Захвалница Драгутину Ћуку

Ćusa i Grada

Након интонирања химне Републике Србије на утакмици финала 58. Купа Србије између Јединства из Старе Пазове и Тента из Обреновца одигране 25. фебруара 2024. године у Обреновцу, у директном ТВ преносу и присуству више од 2.500 људи на трибинама, Председник УОСС, г. Горан Градински уручио је Захвалницу за дугогодишњу успешну каријеру и афирмацију суђења у одбојкашком спорту, нашем колеги г. Драгутину Ћуку.

На крају ове такмичарске сезоне Драгутин Ћук завршава своју дугогодишњу судијску каријеру.

Као међународни судија, пуних 18 година судио је међународне утакмице највиших рангова такмичења, како на нивоу Европске одбојкашке конфедерације - ЦЕВ, тако и на нивоу светске одбојкашке федерације ФИВБ.

Након завршетка судијске каријере пуних 10 година, обављао је функцију контролора-делегата на највишем рангу такмичења у Србији, а као Супервизор ЦЕВ-а на бројним такмичењима Европске одбојкашке конфедерације - ЦЕВ.

Овом приликом, још једном се захваљујемо Ћуси за све што нам је пружио и дао претходних деценија, са жељом да га још пуно година виђамо у некој другој улози на одбојкашким теренима широм Србије.