grb-srbije

Odluka I deo članarine za 2021.godinu

logo uossDo sada UOSS nije naplatio članarinu za tekuću godinu jer se poslednja odluka o uplati članarine odnosila na 2020. g. i to u jednokratnom iznosu za celu godinu zbog poznatih teskoća i prekinutog prvenstva usled COVID 19.

Iznosi članarina koji su navedeni u dostavljenoj Odluci određeni su po važećim grupama sudija i KD iz prethodne sezone 20/21 i izbalansirani su na optimalan način koji ce omogućiti UOSS da nastavi da funkcionise i da izmiri sve svoje dospele obaveze (pre svega dug prema kolegama koje su obavljale plaćene funkcije u mandatu prethodnog rukovodstva u sezoni 20/21) kao i obaveze koje nas ocekuju do kraja godine.

S obzirom da želimo da se vratimo na način naplate članarine po listama sudija i KD prema rangovima takmičenja (koje ćemo uvesti za nastupajuću sezonu 21/22) a ne prema grupama kao sto je bilo u poslednje dve takmičarske sezone iznos II dela članarine predsedništvo će odrediti u drugoj polovini novembra sa rokom naplate do kraja tekuće 2021. godine. To će nam omoguciti da se sledeće 2022. godine vratimo na ustaljeni ritam naplate članarine - I deo do kraja aprila meseca 2022. g. a II deo do početka održavanja obaveznog seminara za sudije i KD (dve nedelje pre pocetka prvenstva tj. Suprerlige).

Odluku možete preuzeti ovde.