grb-srbije

Od Lige Šampiona do Čelendž kupa, od utorka do četvrtka

Ovo kolo evrokupaova donosi mnogo utakmica na kojima su angažovane naše međunarodne sudije i to  u sva tri evropska klupska takmičenja - od Lige Šampiona do Čelendž kupa. Naše međunarodne sudije angažovane su na različitim krajevima kontinenta pa će tako u utorak i sredu suditi po sledećem rasporedu:

Dejan ROGIĆ sudi prvu utakmicu 1/8 finala CEV kupa kao drugi sudija gde se sastaju ZOK Bimal-Jedinstvo BRČKO i SAINT RAPHAËL Var VB. Utakmica je na programu u utorak od 19:00

Istog dana, ali od 20:00, Svetlana ZOTOVIĆ, svoju utakmicu osmine finala Čelendž kupa, kao drugi sudija, sudi u Liberecu gde se sastaju Dukla LIBEREC i Hapoel KFAR SABA

U sredu, 19. decembra, od 17:00, Anđelko POPOVIĆ, biće drugi sudija na prvoj utakmici 1/8 finala CEV kupa u Istambulu gde se igra utakmica ISTANBUL BBSK i Olympiacos PIRAEUS. 

Od 19:00 svoje utakmice sude Aleksandra BALANDŽIĆ, Đorđe STEVANOVIĆ i Predrag BALANDŽIĆ.

Sanja će biti prvi sudija na utakmici 1/8 finala Čelendž kupa između Vasas Obuda BUDAPEST - GEN-I Volley NOVA GORICA.

Đole je takođe prvi sudija na istoj fazi takmičenja, ali CEV kupa, i sudiće utakmicu koja se igra u Krasnojsrsku gde se sastaju Yenisei KRASNOYARSK i Galatasaray ISTANBUL.

Peđa je u Švajcarskoj gde će sutra biti drugi sudija na utakmici Lindaren Volley AMRISWIL - OK Mladost BRCKO

Na kraju dana, na utakmici druog kola C grupe Lige Šampiona, od 20:00, Aleksandar PETROVIĆ biće drugi sudija utakmice u kojoj se sastaju beloruski Minchanka MINSK i italijanski Igor Gorgonzola NOVARA.