grb-srbije

Druženje i „van sezone“

Da je pauza između dve sezone previše velika dokazuje to da sudije ne mogu jedni bez drugih. Neki su se oprobali i prisetili dana kada su bili sa „druge strane“ kao igrači dok su drugi uživali u prirodi i konačno sunčanim danima.

U Požarevcu je prošlog meseca održan III sudijski turnir gde su učešće uzele sudijske organizacije iz Subotice, Požarevca, Kragujevca, Zaječara i Niša. Utakmice u organizaciji Udruženja odbojkaških sudija Braničevskog i podunavskog okruga odigrane su 16. i 17. juna u sali ekonomske škole u Požarevcu. U dva dana turnira, domaćin je najviše pokazao i osvojio prvo mesto, Nišlijama je pripalo drugo, dok je treće mesto osvojila ekipi Kragujevca.

S druge strane, Kraljevčani su se opredelili za mirno okruženje van gradskih gužvi. U blizini Kraljeva prethodnog vikenda organizovano je druženje u prirodi. Kraljevačke sudije, od najmlađih pa sve do onih u sudijskoj penziji, prvi lep vikend iskoristili su za druženje i roštiljanje, a nije se mogla izbeći i „odbojka na travi“.

Sudeći po fotografijama, verujemo da će u skorije ponovo organizovatiu ovako nešto, a nadamo se da ći i ostale organizacije slediti ovaj lep primer pravog druženje i prave kolegijalnosti.

Detalje sa utakmica sudijskog turnira možete pogledati OVDE

Kako je izgladalo druženje kraljevčana, možete videti u galeriji.