grb-srbije

UŽIVO! Liga šampiona/CEV kup 28.02.

Poslednje kolo grupne faze Lige šampiona i revanš utakmice 1/4 finala CEV kupa su na programu 27. i 28. februara. Za UOSS posedbno je zanimljiv zadnji februarski dan jer danas na teren izlazi čak četvoro naših međunarodnih sudija. Utakmice Lige šampiona sude Stanislava SImić, Anđelko Popović i Vladimir Simonović dok će revanš utakmicu 1/4 finala CEV kupa suditi Svetlana Zotović.

Od 17 časova, Anđelko Popović u Kazanju, kao prvi sudija, sudi utakmicu grupe D između Zenit KAZAN i Spacer's TOULOUSE VB. UŽIVO!

U 20:30 igra se odlučujući meč A grupe gde se sastaju dve italijanske ekipe sa istim brojem bodva pa se samim tim bore za prvo mesto u grupi. Utakmicu između Cucine Lube CIVITANOVA i Sir Colussi Sicoma PERUGIA, sudiće,  kao prvi sudija, Vladimir Simonović. UŽIVO!

Takođe u 20:30 Stanislava Simić je drugi sudija na utakmici E grupe u kojoj se sastaju TRENTINO Diatec i Noliko MAASEIK. UŽIVO!

Revanš uttakmica 1/4 finala CEV kupa između Eczacıbaşı VitrA ISTANBUL i Yenisei KRASNOYARSK zakazana je za 19:30, a ovu utakmicu, kao prvi sudija, sudiće Svetlana Zotović. UŽIVO!