grb-srbije

Kraljevo: Zelenović novi-stari Predsednik

Zelenovic Djordje 133x200U nedelju 24.09.2017 godine u Kraljevu je odrzano nekoliko znacajnih dogadjaja za Udruzenje odbojkaskih sudija Kraljevo.

Naime u jednom danu Kraljevačke sudije birale su novog predsenika udruženja, usvajale novi statut i odrzale obavezni seminar pred nastupajucu sezonu.

Na izbornoj skupštini za novog- starog predsednika udruženja izabran je Đordje Zelenović sudija Superlige koji je ovu funkciju obavljao i u predhodne 4 godine.

Skupstini je prisustvovalo 12 od ukupno 15 delegata i predlog za novog predsednika je prihvaćen jednoglasno.

Odmah nakon toga pristupilo se usvajanju novog statuta i njegovo usaglasavanje sa novim Zakonom o sportu. Nakon kraće diskusije predlog je usvojen jednoglasno.

Nakon završenih aktivnosti koje su odredile način rada u narednom periodu, počeo je obavezan seminar pred novu sezonu. Seminaru je prisustvovalo 40 sudija. Za izmene pravila igre i sva pitanja zadužn je bio Milorad Kovačević sada već KD u penziji čije znanje Kraljevčani u buducnosti nameravaju da koriste u radu sa mladim sudijama. Miško će kao predsednik KKUS obavljati ove dužnosti.

Svim ovim događajima prisustvova je i predsednik UOSS, Goran Gradinski, koji je aktivno učestvovao u radu što je bilo d velikog značaja za organizaciju.

KV 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 I naravno na kraju dana, u vecernjim satima, u jednom restoranu uz lepo druženje priređen je ispraćaj u delegatsku penziju Miloradu Mišku Kovačevićučime su sudije UOS Kraljevo želele da mu zahvale na svemu što je uradio i što će nastaviti da čini za organizaciju i mlade sudije.

Ujedno, i UOSS se zahvaljuje MIšku na dugogodišnjem radu i zalaganju za odbojku i odbojkaške sudije.

KV 2