grb-srbije

Konkurs za popunu mesta Vrhovnog sudije Superlige, Prve i Prve B lige

Keser Dusan 124x186Odbojkaški savez Srbije je imenovao našeg dugogodišnjeg člana i dosadašnjeg Vrhovnog sudiju UOSS-a, nadležnog za delegiranje sudija sa liste Superlige, Prve i Prve B lige, gospodina Dušana Kesera na funkciju direktora takmičenja OSS, na čemu mu čestitamo.

Dule je ostavio neizbrisiv trag u radu UOSS-a i usuđujemo se da kažemo da najveće zasluge za kvalitet našeg suđenja, izuzetno cenjenog u svetskoj i evropskoj odbojci, upravo pripadaju njemu. U vrlo dugom periodu od skoro 20 godina rada na mestu Vrhovnog sudije i KD, svojim savetima, radom koji je utemeljen na znanju i stručnosti, visokim stepenom profesionalnosti i disciplinovanim pristupom ucrtao je put kojim treba ići i postavio pravila uz koja su se stvarale i sazrevale brojne generacije Srpskih odbojkaških sudija.

Njegova posvećenost UOSS kao i odbojci u svim njenim segmentima je primer koji treba da slede članovi UOSS sa krajnjim ciljem daljeg unapređenja rada naše sudijske organizacije kao i još boljeg i bržeg razvoja Odbojke u našoj zemlji.

UOSS izražava svoju veliku zhavalnost Duletu na ogromnom trudu i energiji koju je uložio u rad UOSS i istovremeno mu želimo puno uspeha u radu na novoj funkciji.

Imajući u vidu činjenicu da je pozicija Vrhovnog sudije upražnjena, Predsedništvo UOSS je na elektronskoj sednici održanoj 10. septembra 2017. g. donelo odluku da raspiše konkurs za funkciju Vrhovnog sudije Superlige, Prve i Prve B lige za takmičarsku 2017/18 godinu sa mogućnošču produženja i na 2018/19 takmičarsku godinu.

Uslove konkursa kao i način kako se možete prijaviti na isti možete pogledati OVDE.