grb-srbije

Internet-seminar za KD, testovi za Drugu ligu uživo 29. januara

Seminar za kontrolore-delegate Superlige, Prve lige i Druge lige biće održan između 23. i 27. januara 2012, po prvi put putem interneta. Naime, zahvaljujući prednostima interneta, seminar će moći da se prati on-line, uz mogućnost prethodnog dostavljanja pitanja i direktnog telefonskog uključenja za vreme seminara. Na taj način će se zainteresovanima trajno omogućiti uvid u sadržaj seminara, a i bitno će se smanjiti troškovi održavanja.

Drugo testiranje, za one sudije i KD-kandidate za listu Druge lige koji su ili neopravdano izostali sa testiranja početkom oktobra ili nisu prošli test, biće održan u nedelju, 29. januara 2012, s početkom u 12,00 sati, u Beogradu.

Ovo je, između ostalog, odlučeno na sinoćnjem sastanku Komisije za kontrolu i unapređenje suđenja UOSS. Osim navedenog, analiziran je rad sudija i KD u tri najviša takmičarska ranga u prvom delu prvenstva, kao i dosadašnji rad i predstojeće akcije u praćenju perspektivnih sudija sa liste Druge lige. Učesnici seminara za KD i kandidati za sudije i KD Druge lige kojima predstoji drugo testiranje uskoro će dobiti detaljnije informacije na svoju ličnu e-mail adresu i putem sajta UOSS.